Cel mai puternic Lexus. Ce culoare preferi?

Sambata, 05 Iulie 2014, ora 00:00
2681 citiri
Cel mai puternic Lexus. Ce culoare preferi?

Se apropie momentul in care Lexus incepe vanzarea prorpiu-zisa a noului RC F anuntat la inceputul acestui an. Oficialii Lexus au venit, insa, cu o noua propunere pe ultima suta de metri: un Lexus RC F portocaliu.

Pana acum prezentarea a fost facuta pentru un RC F albastru, dar si unul argintiu. Ce parere ai de cea mai recenta propunere?

Foto: Facebook/Lexus Europe

Lexus a dezvaluit la inceputul acestui an varianta de inalta performanta a modelului sau RC coupe, RC F, model asteptat sa fie lansat oficial in ultimul trimestru al lui 2014.

Modelul, extrem de agresiv, are un motor de 5.0 litri ce dezvolta 450 de cai putere, fiind, astfel cel mai puternic model in V8 dezvoltat de Lexus pana acum.

"Am construit noul RC F astfel incat fiecare pasionat sa se poata bucura de el, indiferent de nivelul de expertiza auto", a declarat inginerul-sef Lexus RC F, Yukihiko Yaguchi.

"Exista o perceptie falsa, aceea ca masinile de curse sunt greu de condus. De fapt, sunt foarte usor de condus daca ajung in mainile cui trebuie. Acelasi lucru e si cu noul RC F. Electronica la bord poate fi modificata instant pentru a oferi un nivel potrivit de performanta si protectie", completeaza acesta.

Daca exteriorul este agresiv si aerodinamic, designul interior vine ca o completare, cu elemente ce se concentreaza pe confortul pasagerului sau al soferului. Designerii au punctat si aici, mizand pe contraste si aspect sportiv.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#cel mai puternic Lexus, #Lexus RC F, #Lexus RC F portocaliu , #Salon auto