Cele mai asteptate masini ale anului 2012

Miercuri, 04 Ianuarie 2012, ora 18:29
3409 citiri
Cele mai asteptate masini ale anului 2012
Lansari masini 2012

Printre cele mai asteptate masini care urmeaza sa fie lansate in 2012 se numara atat bolizi cu sute de cai putere, cat si automobile de mici dimensiuni, potrivite pentru sofatul in oras.

Dacia Logan 2, Skoda Popular, noul Sandero si Sandero Stepway sunt alte modele care vor fi lansate anul acesta. Desi nu isi vor face inaugurarea pe pietele auto dupa o prezentare la Salonul Auto de la Detroit, masinile sunt asteptate de clienti, datorita pretului scazut.

Printre schimbarile aduse la Dacia Logan 2 se numara lungimea mai mare a caroseriei si motorul mai puternic. Dacia Logan va avea doua variante de caroserie (sedan si hatchback) si va fi lansata la sfarsitul anului 2012. Modelul va fi produs la uzina din Pitesti, cel putin varianta pentru Franta, iar pretul de baza incepe de la 7.800 euro.

In ceea ce priveste Skoda Popular, acesta va avea o dimensiune cuprinsa intre modelele Fabia si Octavia. Dacia Popster va fi cel mai mare model lansat de brandul auto, pana acum. Preturile pornesc de la 13.000 euro, respectiv 14.800 de euro.

Una dintre masinile mici care va fi lansata la Salonul Auto International din Detroit, din ianuarie 2012, este un nou model electric Smart For-US. Masina va fi decapotabila, va avea 3,6 metri in lungime, iar in spatiul din spate pot fi depozitate biciclete electrice.

Anul viitor Alfa Romeo va lansa Alfa Giulieta TCT. Noul model va fi echipat cu motorul Multiair de 1.4 litri si 170 CP insa si cu diesel-ul Multijet de 170 CP. Cu motorul pe benzina oficialii Afla Romeo ar putea avea un consum mediu de 5.2 litri pentru fiecare 100 de km parcursi.

Dupa lansarea de succes a supercarului Aventador LP700-4 , Lamborghini a anuntat ca va lansa, in 2012, Aventador LP 700-4 Roadster si varful de gama Sesto Elemento, inspirat din conceptul cu acelasi nume, scrie auto.ro.

In februarie vor fi lansate Audi A4 facelift si seria 3 BMW. In martie noile A1 Sportback si RS5 facelift vor fi cunoscute publicului, in timp ce Citroen va lansa C1 facelift. Din aprilie, pe strazile din Romannia ar putea circula Berlingo si Jumpy facelift. Tot in aprilie, vor fi lansate DS5, de la Citroen, in timp ce C4 Aircross va fi lansat in iunie.

De la BMW vor aparea pe piata Seria 5 ActiveHybrid si Seria 6 Gran Coupesi M6 Cabrio plus X6. Din vara, vor fi lansate si X1 facelift, Seria 7 facelift, M6 Coupe si Seria 3 ActiveHybrid in a doua jumatate a anului.

Noul model Grande Punto de la Fiat va fi lansat in luna aprilie, in timp ce Fiat Panda va iesi pe piata in luna mai. Opel Romania va lansa GTC Astra, Zafira Tourer in ianuarie-februarie. In a doua jumatate a anului 2012, Ampera va putea fi vazut in showroom-uri.

Salonul Auto de la Detroit va avea loc in luna ianuarie, in perioada 9-22 ianuarie. Urmareste videoclipul de prezentare al Salonului:

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#lansari auto, #salon auto 2012, #cele mai tari masini, #cele mai asteptate masini, #lansari auto 2012 , #Salon auto