Citroen va prezentat la Frankfurt modelul DS3

Marti, 25 August 2009, ora 12:54
1278 citiri
Citroen va prezentat la Frankfurt modelul DS3

Citroen a prezentat fotografii cu primul model din gama DS, denumit DS3, automobil care va fi dezvaluit oficial in septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul va fi lansat pe piata romaneasca in luna aprilie a anului viitor, au declarat oficialii Citroen Romania.

In lunile imediat urmatoare masina va fi lansata pe principalele piete pentru Citroen, printre care Franta, Germania, Italia si Spania, urmand ca in 2010 modelul sa fie disponibil si pe alte piete.

In Romania masina va fi lansata in aprilie 2010 si va fi disponibila cu doua motorizari diesel si trei pe benzina.

Un concept al modelului DS3 a fost prezentat in primul trimestru din acest an, cand Citroen a anuntat ca va lansa linia DS, care include masini distincte fata de modelele traditionale Citroen si care se diferentiaza de acestea printr-un design mai radical, informeaza Mediafax.

Masinile din gama DS a Citroen vor fi comercializate in paralel cu celelalte modele Citroen.

Propulsorul diesel de 1,6 litri va fi disponibil in doua variante de putere pe DS3, avand 90 Cai Putere (CP), respectiv 110 CP.

Motorul pe benzina de baza va dezvolta 95 CP dintr-o capacitate cilindrica de 1,4 litri. Celelalte doua motorizari pe Modelul DS3 are 3,95 metri lungime, 1,71 metri latime si 1,46 metri inaltime, iar volumul portbagajului este de 285 litri, potrivit Citroen.

DS3 se diferentiaza de celelalte modele Citroen prin posibilitatea pe care o ofera clientului de a personaliza masina. Cumparatorii vor putea alege modelul jantelor, culoarea caroseriei, a plafonului si a carcaselor oglinzilor retrovizoare, se arata intr-un comunicat al Citroen Romania, reprezentantul Citroen pe plan local.

La interior clientii vor putea alege modelul plansei de bord, cel al terminatiei shimbatorului de viteze si vor putea opta pentru una dintre cele sapte teme de personalizate disponibile.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#citroen, # ds, # gama, # cp , #Salon auto