Craciunul bate la usa. Ce-ar fi sa-i iei pustiului tau un Mercedes AMG GT?

Sambata, 15 Octombrie 2016, ora 00:00
3280 citiri
Craciunul bate la usa. Ce-ar fi sa-i iei pustiului tau un Mercedes AMG GT?
Foto: High Snobiety

Nu este cazul sa fii zgarcit daca este vorba sa joci rolul de Mos Craciun si in iarna aceasta pentru copilul tau. Sigur, un Mercedes AMG GT suna a cadou un pic cam scump pentru un copil, dar aici vorbim de varianta Bobby Car prezentata de producatorul german la Salonul Auto de la Paris.

Sigur ca ti-a scapat privirii in timpul expozitiei, ochii tai erau atintiti asupra modelului la scara reala expus pe podium! Cu toate acestea, nimic nu l-ar incanta mai mult pe pustiul tau decat sa impartaseasca aceeasi experienta Mercedes impreuna cu tine, dupa cum sustine si revista Luxatic.

Modelele pentru copii vin in culori argintii si galben, argintiul fiind replica la scara redusa a modelului original Mercedes AMG GT.

O replica atat de bine executata incat pustiul tau va putea lua viraje cu scartait de roti, iar insertiile metalice de pe volan i se vor parea aidoma celor ale masinii tale.

Masinuta galbena imita mai bine stilul sport al modelului AMG GT S si are dotari mai bogate in setul de instrumente afisat la bord, ca si faruri cu LED.

Ce-i drept, ideea de a veni cu o varianta de Bobby Car pentru modele Mercedes AMG din fiecare generatie nu este una nou lansata de Mercedes, aceasta moda datand inca din 1972.

Dar, daca vrei sa iti vezi copilul fericit, nu astepta sa se apropie prea mult Craciunul. Masinutele dedicate celor mici sunt produse in serie limitata de doar 1.000 de unitati si se adreseaza copiilor cu varsta intre 18 luni si 4 ani.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Mercedes AMG GT Bobby Car, #masini copii, #replici Mercedes, #cadou craciun , #Salon auto