Fiat prezinta in avanpremiera la Istanbul noua berlina Fiat Linea

Vineri, 20 Octombrie 2006, ora 19:33
1120 citiri

Noua berlina Fiat va debuta la Salonul Auto de la Istanbul, care se va desfasura intre 2 si 12 noiembrie 2006, urmand sa fie comercializata in Europa si in alte cateva tari extra-europene incepand cu cea de-a doua jumatate a anului 2007.Masina va fi produsa pentru inceput in 60.000 de unitati anual, la uzinele Tofas din Bursa -Turcia si, ulterior, in alte tari europene.

Designul apartine in totalitate Centrului de Stil Fiat si urmareste o linie externa eleganta si dinamica deopotriva, completata de un interior spatios ce va asigura un confort maxim, ergonomie si o ambianta luminoasa.

Noul Fiat Linea va avea 4,56 metri lungime, 1,73 m latime, 1,50 m inaltime si un portbagaj cu o capacitate de 500 litri. Masina va fi comercializata in diverse echipari, atat benzina cat si diesel. De asemenea, va dispune de cutii de viteze automate si manuale dar si de sisteme de siguranta activa si pasiva, intalnite si la celelalte modele Fiat.

Autoitalia Group, importatorul unic al automobilelor Fiat pentru Romania, a anuntat ca noua berlina va ajunge si pe piata romaneasca in al doilea semestru al anului 2006, piata din Romania fiind prioritara pentru constructorul italian.

Autoitalia importa pe piata romaneasca automobile Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Ssangyong si Maserati, estimand pentru acest an un volum de vanzari de 8.500 de autovehicule (autoturisme plus vehicule comerciale), in crestere cu 20 la suta fata de anul 2005.

Rompres

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...