Iata cum va arata masina de familie a viitorului

Sambata, 18 Aprilie 2015, ora 00:00
4831 citiri
Iata cum va arata masina de familie a viitorului
Foto: BBC

Germanii de la Audi sunt pregatiti sa prezinte la Salonul Auto de la Shanghai noul concept pentru masina de familie care va completa gama Prologue.

Prologue Allroad reprezinta o abordare noua a designului caracteristic marcii auto de lux pastrand, dincolo de aspectul sau de family car, elementele definitorii pentru forta masinilor Audi, arata BBC.

Audi Prologue Allroad este o masina care depaseste cu doar 7,7 cm dimensiunile modelului Avant, din aceeasi gama, dar spatiul interior generos ii confera farmecul unei masini pentru toata familia.

Designerii marcii auto germane te arunca deja in viitor, din momentul in care te-ai asezat la volan sau pe scaunul de pasager.

Dincolo de luxul obisnuit in fiecare automobil Audi, odata instalat in Prologue Allroad te poti bucura de o senzatie de confort data de acesoriile smart integrate in bordul si scaunele masinii.

Prin intermediul celor trei display-uri montate in bordul autoturismului poti controla atmosfera din automobil.

Portbagajul respecta si el cerintele de spatiu pentru o masina de familie.

Audi Prologue Allroad este caracterizat de usurinta in manevrabilitate si forta.

Materialele folosite la constructia masinii sunt usoare, pentru a asigura performante incredibile pentru un model family car.

Prologue Allroad se dovedeste capabil sa accelereze de la 0-100 km/h in doar 3,5 secunde, in ciuda faptului ca este un model hibrid.

Sub capota din fata se afla un motor classic bi-turbo V8 de 4 litri, intalnit si pe modelele S8 sau Bentley.

Acesta este completat de un motor electric alimentat de o baterie de 14,1 KWh, care asigura o autonomie de 55 de kilometri in caz de urgenta.

Audi Prologue Allroad renunta si la cablurile de alimentare, modul de incarcare al motorului electric fiind wireless, un sistem gata sa intre in dotarile masinilor de serie ale marcii.

Puterea combinata a celor doua motoare atinge 725 CP, ceea ce este impresionant pentru o masina hibrid.

Chiar daca e doar un prototip, Prologue Allroad se anunta a fi o surpriza de proportii pentru cei care vor si un strop de putere in plus pentru masina familiei.

Depozitul pentru deșeuri industriale periculoase de la Copșa Mică a fost închis. România scapă de plata penalităților la nivel UE
Depozitul pentru deșeuri industriale periculoase de la Copșa Mică a fost închis. România scapă de plata penalităților la nivel UE
România a evitat plata penalităţilor după ce Garda de Mediu din Sibiu a închis depozitul neconform de deşeuri industriale periculoase al Sometra SA din Copşa Mică, oraş care zeci de ani...
Sprijin pentru producția mașinilor electrice Ford în România: „Veste extraordinară pentru mediu”
Sprijin pentru producția mașinilor electrice Ford în România: „Veste extraordinară pentru mediu”
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat, marţi, 19 martie, că la fabrica Ford de la Craiova se va produce în curând primul autoturism electric. El a menţionat că în România au fost...
#masina familie Audi, #Audi Prologue Allroad, #prezentare Audi Prologue Allroad , #Salon auto