Marcile grele promit opere de arta la Salonul Auto de la Frankfurt. Vezi modelele cele mai asteptate

Sambata, 07 Septembrie 2013, ora 00:00
2468 citiri
Marcile grele promit opere de arta la Salonul Auto de la Frankfurt. Vezi modelele cele mai asteptate
Aston Martin V12 Vantage S / Sursa foto: runish.com

Editia de anul acesta a Salonului Auto organizat in Frankfurt, se anunta una spectaculoasa. Fiecare dintre cei mai mari producatori auto de top se pregatesc de lansari impresionante: Bugatti va prezenta Veyron Legends, Bentley vine cu versiunea Continental GT V8 S, iar Aston Martin aduce pe podium V12 Vantage S si Vanquish Volante.

Daca te pregatesti pentru o noua achizitie in materie de bolizi puternici, cu multi cai putere sub capota, Business24 iti vine ajutor si iti prezinta cateva dintre modelele care vor face senzatie la Frankfurt incepand cu 12 septembrie.

Bugatti Jean-Pierre Wimill

Cei de la Bugatti vor omagia nume sonore din istoria brandului printr-o editie speciala si limitata. Anul viitor vor fi puse in vanzare sase versiuni omagiale, sub titulatura "Legends".

Prima dintre acestea va avea doar trei exemplare si va fi dedicata pilotului Jean-Pierre Wimill, unul dintre cei mai longevivi membri ai echipei Bugatti.

Designul bolidului a fost inspirat din modelul Bugatti Type 57G Tank, are un motor W16 de opt litri si poate ajunge de la 0 la 100 de kilometri/ora in 2,6 secunde. Pana in acest moment nu au fost dezvaluite legate de preturile automobilelor de lux.

Bentley Continental GT V8

La Salonul Auto din Frankfurt, Bentley va prezenta noul model Continental GT V8, care va avea un motor de 521 de cai putere si un cuplu maxim de 680 nM.

Gratie acestor modificari, bolidul este cu 0.3 secunde mai rapid la accelerarea de la 0 la 100 km/h, avand nevoie de numai 4.5 secunde pentru acest sprint, potrivit automarket.ro.

De asemenea, fata de versiunea precedenta, sistemul de control al stabilitatii a fost recalibrat, iar suspensia intarita si coborata cu 10 milimetri. Designul rotilor noului model Bentley este completat de jante de 20 de inci.

Aston Martin V12 Vantage S

Tot in cadrul celebrului eveniment auto va fi prezentata si noua versiune de top Aston Martin V12 Vantage S care promite sa fie cel mai rapid Aston de serie mare creat pana acum de britanici. Astfel, oficialii companiei se mandresc cu faptul ca bolidul va ajunge la o viteza maxima de 330 kilometri pe ora.

Principalul avantaj il reprezinta upgrade-ul motorului 6.0 V12, a carui putere ajunge de la 517 CP la 573 CP, in timp ce cuplul motor maxim creste si el de la 570 Nm/5.750 rpm la 620 Nm. De altfel, inginerii chiar lauda capacitatea propulsorului de a dezvolta peste 500 Nm chiar si la 1.000 rpm, arata promotor.

Daca vrei sa vezi cu ochii tai noile aparitii din piata auto, pretul biletelor de avion catre Frankfurt incep de la 34 de euro/persoana, la WizzAir, si de la 150 de euro la Tarom. Tichetele de participare la Salon au preturi de la 18 euro, de persoana, conform carscoop.com. Salonul se desfasora in perioada 12-22 septembrie.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Salon Auto 2013 Frankfurt, #lansari auto Frankfurt 2013, #Aston Martin V12 Vantage, #Bentley Continental GT V8 , #Salon auto