Mercedes C63 AMG Edition 507: Mai multa putere pentru Clasa C

Sambata, 09 Februarie 2013, ora 00:00
3550 citiri
Mercedes C63 AMG Edition 507: Mai multa putere pentru Clasa C

Mercedes iti pregateste mai multa putere si performanta odata cu lansarea noului Mercedes-Benz C63 AMG Edition 507, in cadrului Salonului Auto de la Geneva din martie 2013.

Cea mai importanta imbunatatire a acestui model este motorul V8, de 6,3 litri, care a imprumutat tehnologia de la supermasina SLS AMG.

Astfel, masina iti ofera inca 56 de cai putere ajungand la un total respectabil de 507 CP, transmite Caradvice.com.au.

Superioritatea motorului face posibil ca C63 AMG sa accelereze din pozitia de stationare pana la 100 kilometri/ ora in doar 4,2 secunde.

Viteza maxima este limitata electronic la nivelul de 280 kilometri/ ora, iar masina dispune de o cutie automata de 7 viteze.

La exterior masina a beneficiat de mai multe imbunatatire, dintre care cateva sunt inspirate din C63 AMG coupe Black Series.

C63 AMG Edition 507 are caroseria din aluminium si roti de 19 inci din aliaj usor, disponibile in culorile gri titan sau negru mat, exclusive acestei editii.

La interior, Mercedes-Benz iti ofera tapiterie de piele disponibila in trei culori, volan AMG Alcantara si insemnele AMG.

Lansarea masinii a fost anuntata in Germania pentru luna iunie. Ea va fi disponibila in Romania in acelasi timp cu restul Europei, la comanda ferma pentru clientii interesati, au declarat reprezentantii Centrului autorizat de Vanzari si Service Mercedes-Benz AutoKlass pentru Business24.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Parlamentul depășește scandalul de luni. Cine sunt noii membri ai Consiliului Concurenței
Ședința de luni din plenul reunit al Parlamentului României, care avea ca obiect numirea noilor membri ai Consiliului Concurenței, a fost una tensionată. Două partide au absentat de la vot,...
Pensiile vor fi virate înainte de Paște. Anunțul lui Marcel Ciolacu
Pensiile vor fi virate înainte de Paște. Anunțul lui Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Muncii, Simona Bucura Oprescu, marți, 23 aprilie, la începutul ședinței de Guvern, să facă demersurile necesare pentru ca toate pensiile să fie...
#Mercedes C63 AMG Edition, #lansari Mercedes, #masini mercedes, #lansari Salon Auto Geneva , #Salon auto