Noul Fiat Panda va fi lansat in 2011

Marti, 02 Februarie 2010, ora 09:09
1346 citiri
Noul Fiat Panda va fi lansat in 2011

Noua generatie a celui mai vandut model de segment mic in Europa va fi lansata anul viitor. Fiat a preferat sa astepte revenirea pietelor pentru a prezenta noul Panda.

Presedintele Grupului Fiat, Sergio Marchionne, a anuntat astazi ca lansarea noii generatii Fiat Panda va avea loc in 2011.

Desi era programat initial sa iasa pe piata in 2009 si apoi in 2010, modelul italian - cel mai vandut din segmentul mini in intreaga Europa - va fi amanat pana la anul pentru ca prezentarea sa nimereasca revirimentul atat de asteptat al pietelor auto europene.

"Lansarea unui astfel de model in 2010 ar fi fost o pierdere din cauza pietelor nesigure. Din acest motiv am amanat inteligent lansarile unor modele pentru a fi siguri ca acestea vor coincide cu o recuperare structurala a cererii in 2011 si in anii urmatori", spune Marchionne.

Criza economica mondiala care a lovit industria auto la sfarsitul lui 2008 si pe tot parcursul lui 2009 a dus, de asemenea, la amanarea succesorului lui Alfa Romeo 147, denumit Giulietta, si la cea a lui Lancia Ypsilon, reprezentantul marcii italiene in segmentul B.

Daca Giulietta va fi prezentata pana la urma peste o luna, la Salonul Auto de la Geneva, Ypsilon va fi lansat in vara anului viitor, la doi ani de la data programata initiat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#fiat, #noul, #panda , #Salon auto