Porsche Sportec SPR1, masina de peste 380 km/h

Miercuri, 08 Martie 2006, ora 16:35
1053 citiri

Dorinta firmei Sportec, binecunoscuta firma de tuning elvetiana, este sa ofere clientilor un mod cat mai special de a conduce.La Salonul Auto de la Geneva 2006, Sportec a prezentat ultima sa creatie, Porsche Sportec SPR1.

Modelul Porsche 911, pentru care functionalitatea si emotiile pe care le ofera clientilor reprezinta elemente de baza, constituie punctul de la care Sportec a plecat pentru realizarea acestui automobil supersport.

Inima lui Sportec SPR1 o reprezinta motorul twin-turbo in sase cilindri, de 3,6 litri, montat in partea din spate a masinii, care furnizeaza mai mult de 800 CP. Puterea pe care acest automobil o are, reprezinta mult peste ceea ce un model sport din aceasta clasa poate oferi. Coupe-ul poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 2,9 secunde si poate atinge o viteza maxima de peste 380 km/h.

Sasiul ajustabil electric are posibilitatea de a se adapta printr-o simpla apasare a unui buton. Astfel, soferul beneficiaza de de un grad sporit de siguranta la viteze mari, putand sa se bucure de confort, atat in calatoriile scurte cat si cele pe o distanta mai mare.

Jantele sunt construite dintr-un aliaj foarte usor, dar si foarte rezistent, avand un design clasic dar, in acelasi timp, foarte atragator. Sub aceste jante se observa sistemul foarte performant de franare dezvoltat de Sportec, care asigura un spatiu franare de la 100 la 0 km/h de doar 32 de metri.

La interior, viitorii clienti vor gasi un design propriu unui model supersport, materialele si calitatea executiei fiind de cea mai inalta clasa. Intreg interiorul poate fi aranjat client, acesta fiind consiliat de un reprezentant al firmei Sportec.

Avand in vedere varietatea foarte mare de optiuni si faptul ca acest model va fi construit in doar 10 exemplare, confera lui Sportec SPR1 un caracter de unicitate si excusivitate.

  Masini Noi si Masini Rulate

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...