Primul S-Class decapotabil in trei usi din ultimii ani e aici. Iti place?

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 00:00
3084 citiri
Primul S-Class decapotabil in trei usi din ultimii ani e aici. Iti place?
Foto: AMG

Mercedes lanseaza prima decapotabila in trei usi de la Mercedes-Benz din 1971 incoace, Mercedes-AMG S63 Cabriolet, un model pe care il prezinta drept cea mai sigura si eleganta decapotabila pentru iubitorii de adrenalina.

Desigur, cea mai mare problema carnd vine vorba despre decapotabile este rigiditatea.

Indepartand acoperisul de tabla al unei masini, indepartezi, practic un element structural major, ceea ce inseamna ca producatorii se afla intr-o dilema: sa adauge greutate pentru a obtine un corp mai solid sau sa faca masina cat mai usoara, scrie Gizmag.

In ceea ce priveste noul S-Class, Mercedes a incercat sa rezolve problema folosind pereti etans de magneziu pentru portbagaj si portiera-spate de aluminiu, ceea ce inseamna ca noua decapotabila are o structura rigida dar cantareste tot atat cat coupe-ul S-Class, anunta producatorul intr-un comunicat de presa.

In ceea ce priveste puterea acestei masini, aceasta are un motor biturbo de 585 de cai putere, de 5,5 litri cu 8 cilindri in V. Printre performantele cu care se lauda se numara si tractiunea integrala 4MATIC, cutia de viteze in 7 trepte AMG Speed-Shift si, nu in ultimul rand, sistemul de clima special pentru decapotabile.

Varianta standard include, in premiera, un sistem de protectie in caz de rasturnare pe care producatorii il vor prezenta odata cu premiera mondiala a masinii la Salonul Auto de la Frankfurt, in septembrie.

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#Mercedes AMG S63 Cabriolet , #Salon auto