Salonul Auto Bucuresti 2014: Mercedes S500 Coupe, in premiera nationala

Joi, 30 Octombrie 2014, ora 11:12
1981 citiri
Salonul Auto Bucuresti 2014: Mercedes S500 Coupe, in premiera nationala
Sursa foto: Mercedes-Benz

Automobilul de lux Mercedes S500 Coupe este prezentat oficial in premiera nationala la editia 2014 a Salonului Auto Bucuresti /SAB/ & Accesorii, fiind considerat de observatorii pietei auto marea noutate a evenimentului.

Coupe-ul de lux de la Mercedes este disponibil in Romania din luna octombrie si au fost livrate deja clientilor cateva exemplare, potrivit reprezentantilor companiei Tiriac Auto. In configuratia expusa la stand, in cadrul SAB, Mercedes S500 Coupe 4Matic costa 144.000 de euro (plus TVA).

'Este cel mai exclusivist produs al lui Mercedes, pozitionat peste clasa S, vine doar cu motorizarile mari de la clasa S si pretul este putin mai mare. Concurenta, mai mult sau mai putin directa, pe piata din Romania este reprezentata de seria 6 Gran Coupe de la BMW, coupe-ul de la Jaguar si Audi A7', afirma reprezentantii Tiriac Auto.

La SAB sunt prezente 26 de marci

Salonul Auto Bucuresti si Accesorii si-a deschis portile joi, 23 octombrie, pentru pasionatii industriei auto din Romania, care pot admira 26 de marci cu peste 200 de modele auto si 19 premiere nationale. Pana pe 2 noiembrie sunt expuse modele apartinand marcilor Abarth, Adria, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Suzuki, Volkswagen.

In cadrul Salonului Auto Bucuresti vizitatorii vor descoperi premiere nationale, precum Mercedes Clasa S Coupe, Mercedes CLS Facelift, Mitsubishi Outlander PHEV ? primul SUV 4x4 Plug-In Hibrid Electric din lume, noul Ford Mondeo, Jeep Cherokee, Kia Soul Ev, Peugeot 508, Citroen C4 Cactus, precum si oferte speciale pentru toate modelele expuse.

De asemenea, pe platforma exterioara sunt prezente peste 60 de modele de vehicule comerciale, printre care in premiera nationala in Romania modelele utilitare de la Piaggio: Piaggio Ape, Piaggio Porter, Piaggio Porter Maxxi, Piaggio Maxxi echipare Pompieri/ISU.

Tot in cadrul spatiului special exterior, Tiriac Auto expune gama de autovehicule comerciale Mercedes-Benz (Citan, noul Vito, Sprinter) si Ford, de la noul Courier la noua familie Transit, precum si o gama variata de autovehicule rulate.

Peste 100 de companii din industria auto sunt prezente la editia 2014 a Salonului Auto Bucuresti & Accesorii, deschis la Romaero Baneasa, organizat de Premium Expo, in parteneriat cu Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile /APIA/.

Potrivit organizatorilor, cele mai importante marci si accesorii auto sunt expuse pe o suprafata de 21.000 de metri patrati, in crestere cu 20% fata de editia din 2013. Programul de vizitare este zilnic, intre orele 10,00 - 20,00, iar pretul unui bilet de intrare este de 20 lei, in timp ce parcarea costa 10 lei/zi.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#SAB Mercedes, #Mercedes S500 Coupe, #targ aurto SAB , #Salon auto