Salonul Auto de la Beijing: Modelele de lux, vedetele evenimentului

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 08:46
4490 citiri
Salonul Auto de la Beijing: Modelele de lux, vedetele evenimentului

Daca in 2011, in cadrul Salonului Auto de la Beijing au fost promovate masinile ecologice, in 2012 organizatorii s-au concentrat pe modele din gama de lux. Printre "vedetele" salonului s-au numarat o editie limitata a Aston Martin sau Lamborghini SUV Urus.

Eterniti Artemis

Dupa ce vara trecuta reprezentantii companiei au anuntat lansarea unui SUV de lux, producatorul britanic Eterniti Motors a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Beijing modelul Eterniti Artemis, scrie Luxpresso.

Finisajele de lux, intre care nu lipsesc covoare din lana sau tapiterie lucrata manual pot satisface si cei mai pretentiosi clienti.

Bugatti Veyron Grant

Bugatti lanseaza o editie speciala a modelului Veyron dedicata Anului Dragonului. Modelul lansat la Salonului Auto de la Beijing are tetiere brodate cu diverse motive care amintesc de aceasta sarbatoare. Pretul masinii incepe de la 2 milioane de dolari.

Porsche 911 Carrera S

Zvonurile potrivit carora cea mai mare concurenta pentru Lamburghini Urus este noul model lansat de Porsche s-au dovedit a fi fondate. Masina este incadrata in categoria modelelor de lux, fara a face rabat de la calitatile tehnice.

Aston Martin Dragon 88

Aston Martin s-a alaturat producatorilor care au prezentat editii speciale pentru a celebra Anul Dragonului. Masina Dragon 88 a fost lansat intr-o editie limitata de doar trei exemplare, modelul avand ca element distinct emblema dragonilor cusuta pe scaune. Pretul unui masini Aston Martin Dragon 88 este de 800.000 de dolari.

Bentley GTV8

CEO-ul Bentley, Wolfgang Durheimer a lansat in cadrul Salonului Auto de la Beijing noul model GTV8, care pe langa faptul ca este o masina de viteza, castiga puncte si la aspect.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#masini lux, #salonul auto Beijing 2012, #masini lansari Beijing, #modele lansari Salon Auto Beijing , #Salon auto