Salonul Auto de la Paris: Dacia a lansat mai multe modele noi (FOTO)

Joi, 27 Septembrie 2012, ora 12:49
4638 citiri
Salonul Auto de la Paris: Dacia a lansat mai multe modele noi (FOTO)

Dacia va lansa, joi, patru noi modele la Salonul Auto de la Paris. Evenimentul va gazdui si alte lansari anuntate de Audi, Ford sau Volkswagen.

Dacia va prezenta la Paris a doua generatie de Sandero, un nou model de Logan, Dokker si Dokker Van. Preturile variaza intre 8.700 si 13.600 euro, cu TVA inclus, in functie de motorizari si dotari.

Noul Logan vine cu un nou sistem de motorizare. Modelul va fi prevazut cu un motor turbo cu trei cilindri in linie, o unitate TCe 90. Dacia va schimba si designul interior al masinii.

Noul bord al modelului Dacia este inspirat de cel al modelul Lodgy, pe care este montata o interfata Media Nav cu ecran tactil cu sase functii: audio, media, conectare telefon prin Bluetooth, navigatie, afisare harta si configurarea unor setari.

Dacia lanseaza patru modele noi. Preturile variaza intre 8.700 si 13.600 de euro

Sandero Stepway, noul model Sandero se aseamana cu Dacia Logan atat din punct de vedere tehnic, cat si in ceea ce priveste designul. Sandero Stepway va avea motorizare pe benzina, dar si pe motorina.

Printre vedetele expozitiei se numara noul model Mondeo si o Fiesta rearanjata, ambele produse de Ford. Volkswagen va lansa, la Paris, a saptea editie a noului Golf, in varianta hibrida si electrica.

Chevrolet aduce, la editia 2012 a Salonului Auto de la Paris, noul model Trax si o editie cu design nou a autovehiculului mini, Spark.

Audi va expune modelul in cinci usi a A3 cat si o RS5, o cabrioleta bolid de 450 de cai putere.

Salonul Auto de la Paris se va desfasura in perioada 29 septembrie - 14 octombrie. In ediata din acest an, organizatorii pun accent pe segmentul masinilor electrice si hibride.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Ciolacu vrea investiții din Emirate pentru modernizarea Aeroportului Otopeni și a căilor ferate
Premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că un parteneriat între București și Abu Dhabi ar avea ca prioritate modernizarea Aeroportului Otopeni, a porturilor și a infrastructurii...
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Mihai Trăistariu angajează cameristă, cu salariu negociabil. Ce pretenții are: ”Fetele tinerele fușeresc”
Cântărețul Mihai Trăistariu are câteva apartamente pe care le închiriază pe litoralul românesc, la Mamaia, drept pentru care artistul a anunțat că își dorește să angajeze o cameristă...
#Salonul auto Paris, #lansari salonul auto Paris, #masini Salonul auto Paris , #Salon auto