Seful Fiat lasa sa se inteleaga ca nu va participa la Salonul Auto de la Frankfurt

Luni, 09 Septembrie 2013, ora 10:05
1441 citiri
Seful Fiat lasa sa se inteleaga ca nu va participa la Salonul Auto de la Frankfurt

Directrorul general al Fiat, Sergio Marchionne, unul dintre cei mai puternici oameni din industria auto, a anulat doua conferinte de presa pe care le programase pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt, care va incepe marti, si este posibil sa nu ajunga la eveniment.

Marchionne trebuie sa se ocupe de alte afaceri, a precizat un purtator de cuvant al Fiat, citat de Wall Street Journal.

Prima zi a Salonului Auto de la Frankfurt este rezervata prezentarii catre presa a noilor modele si concepte aduse de producatorii auto, evenimente la care de cele mai multe ori participa directorii executivi ai companiilor.

Salonul Auto de la Frankfurt este unul dintre cele mai importante evenimente pentru industria auto, absenta lui Marchionne fiind cu atat mai surprinzatoare din acest motiv.

Marchionne gazduieste de obicei conferinte detaliate si complete pentru presa internationala si cea italiana la astfel de evenimente.

Fiat va avea insa o prezenta linistita la Frankfurt in acest an, marcile grupului neavand in program prezentarea vreunoi model sau concept nou, ci numai a imbunatatirilor aduse modelelor existente.

Grupul italian a amanat lansarea unor modele noi in Europa, pe fondul vanzarilor in scadere abrupta pe continent, ajunse la minimul ultimlor 20 de ani.

Analistii au criticat strategia Fiat, considerand ca grupul ar putea fi depasit tactic, dupa revenirea economiei, de concurentii care continua sa investeasca si sa prezinte masini noi pe piata europeana chiar daca temporar inregistreaza pierderi.

Fiat controleaza si producatorul auto american Chrysler, preluat in timpul crizei. Marchionne este de asemenea CEO la Chrysler si presedinte la CNH Industrial (fosta Fiat Industrial), care va fi listata la New York in luna septembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#Sergio Marchionne Fiat, #director Fiat Salon Frankfurt, #participanti Salon Auto Frankfurt , #Salon auto