Showroom Lotus, in Romania

Vineri, 18 Februarie 2011, ora 11:15
2203 citiri
Showroom Lotus, in Romania

Automobilele sport Lotus vor fi aduse pe piata din Romania printr-un acord de exclusivitate realizat de importatorul Ferrari pe piata locala, Forza Rossa. Compania va deschide si un showroom pentru Lotus in Romania, la sfarsitul lunii februarie, potrivit agentiei Mediafax.

Forza Rossa va fi reprezentantul exclusiv al marcii Lotus si in Serbia, Muntenegru si in Republica Moldova, se arata intr-un comunicat al companiei.

Importatorul va deschide, pe 24 februarie, primul showroom Lotus in Romania, eveniment la care vor participa directorul executiv al Lotus Cars, Dany Bahar, si fostul campion mondial de Formula 1, Nigel Mansell.

In cadrul evenimentului va fi prezentat monopostul de Formula 1 Lotus Renault 2011, precum si noul model Esprit, a carui prezentare oficiala va avea loc la inceputul lunii martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Acest model va fi comercializat din 2012.

Prin parteneriatul cu Lotus Cars, Forza Rossa isi propune sa creasca vizibilitatea si notorietatea brandului in aceasta zona a Europei, se mai arata in comunicat.

Sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) controleaza compania Forza Rossa, dealerul Ferrari, prin Forza Rossa Holding, firma inregistrata in Cipru (86,3%).

Celalalt actionar al Forza Rossa, cu o detinere de 13,6%, este un cetatean italian, Leo Taroni. In 2009, Forza Rossa a derulat afaceri de aproximativ opt milioane de euro, cu un profit net de 300.000 de euro. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#lotus, # ferrari, # forza rossa, # showroom lotus, # piata locala , #Salon auto