Treci la volanul noului Opel Insignia

Sambata, 15 Iunie 2013, ora 00:00
2560 citiri
Treci la volanul noului Opel Insignia

Stai cu ochii pe noul Opel Insignia, varful de gama al producatorului german de masini, care va fi lansat oficial in luna septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Noul model este mai inteligent si mai eficient, imbinand toate tehnologiile de varf pe care te-ai obisnuit sa le folosesti, cu grija pentru mediu si economia de carburant, fara a face rabat la putere si calitate.

Noul Opel Insignia surprinde prin noul design stilizat al caroseriei si prin bogatia interiorului, care-i ofera un aer exclusivist, asta si multumita detaliilor cromate.

Automobilul devine cel mai eficient model din clasa lui, in varianta 2.0 CDTI, 140 de CP, din punct de vedere al consumului de combustibil, cu doar 3,7 litri la 100 de kilometri si emisii de numai 99 grame la kilometru.

Tehnologiile tale preferate sunt integrate acum perfect in noul model Opel Insignia, cu ajutorul noului sistem de infotainment cu touchpad, care poate fi actionat printr-un touchpad incorporat in consola centrala. Intregul sistem poate fi controlat din ecran si din cateva butoane, simplu si intuitiv, dar si din comenzile de pe volan.

Smartphone-ul tau cu siguranta se va imprieteni si el cu noul Insignia, multumita functiilor dedicate care permit conectarea celor doua sisteme electronice.

"Modelul de succes Insignia a convins deja un numar de peste 500.000 de soferi Opel. Noul Insignia va produce si mai multa emotie, datorita postului de conducere elegant si de inalta calitate, modului intuitiv de actionare a sistemului infotainment, unitatilor de propulsie exemplare, precum impresionantul Turbo diesel de 99 de grame", sustine Karl-Thomas Neumann, CEO Opel, intr-un comunicat remis Business24.

Mai mult, noul Insignia surprinde si la capitolul siguranta si confort, gratie tehnologiilor folosite, cum ar fi radarul, asistenta pe baza camerelor video, tempomat adaptiv pentru monitorizarea unghiului mort lateral, avertizare de coliziune frontala, asistenta la parcare si pornire fara cheie "Open&Start", daca ar fi sa enumeram doar cateva dintre ele.

Preturile pentru Romania nu a fost anuntate inca oficial, dar estimarile specialistilor arata ca noul Insignia s-ar putea vinde cu minim 20.000-25.000 de euro, in functie de varianta aleasa.

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
Disney +, platforma de streaming, va implementa măsuri împotriva partajării de parole
CEO-ul Disney, Bob Iger, a anunțat că platforma de streaming Disney+ va implementa măsuri împotriva partajării de parole la nivel global începând din această vară. Această mișcare a...
#Opel Insignia 2014, #noul Opel Insignia, #Opel Insignia lansare Frankfurt , #Salon auto