Vrei sa te dai cu racheta? Urca in Koenigsegg Regera! (Video)

Sambata, 07 Martie 2015, ora 00:00
2778 citiri
Vrei sa te dai cu racheta? Urca in Koenigsegg Regera! (Video)
Foto: Top Speed

N-ai cum sa ignori noul Koenigsegg Regera, daca iubesti viteza si adrenalina. Ultima creatie a designerului auto suedez Christian von Koenigsegg tocmai a socat audienta la Salonul Auto de la Geneva cu aspectul sau futurist si cu aptitudinile sale comparabile cu ale unei rachete.

Daca ti-ai inchipuit ca poti atinge viteze extreme doar cu motoarele clasice pe benzina, Regera te va lasa cu gura cascata.

Alaturi de un V8 clasic, alte trei motoare electrice depun eforturi pentru a propulsa super-masina de la 0 la 400 km/h in mai putin de 20 de secunde, potrivit CNN.

Puterea dezvoltata de masina este atat de mare, incat constructorul a dotat-o cu un eleron in partea din spate, pentru a-i asigura stabilitatea.

Acesta este comandat electric de la bord, avand acelasi rol de stabilizare si franare ca acelea folosite de avioanele cu reactie.

De altfel, Koenigsegg Regera te va soca de-a dreptul prin modelul futurist al caroseriei.

Aceasta se poate rearanja, pentru a transforma masina intr-o decapotabila, intregul proces de modificare a formei parand a fi inspirat de seria filmelor SF Transformers.

Compania a anuntat deja ca vrea sa introduca o aplicatie de smartphone pentru controlul formei masinii.

Koenigsegg este recunoscut pentru bolizii puternici in serii limitate produsi pana in prezent, iar nici Regera nu se dezminte - are sub capota 1.500 CP.

Masina va fi produsa in doar 80 de exemplare, de-a lungul urmatorilor 5 ani.

Pretul uneia este de 1,9 milioane de dolari, dar comenzile au inceput deja sa curga. Prima livrare urmeaza sa fie efectuata in 2016.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#Koenniseg Regera, #super masina Koenniseg Regera, #super masina hibrid , #Salon auto