BMW prezinta Zagato Coupe, masina construita manual

Sambata, 26 Mai 2012, ora 18:00
7352 citiri
BMW prezinta Zagato Coupe, masina construita manual

BMW va lansa modelul Zagato Coupe la evenimentul Concorso d'Eleganza Villa d'Este, competitia anuala de masini clasice si vintage din Italia. Zagato Coupe a trecut deja cu brio testele de viteza BMW, sustin oficialii companiei.

Producatorul bavarez a lucrat pentru acest model impreuna cu Zagato, o companie de consultanta in design si servicii de inginerie din Milano, iar rezultatul a fost o masina construita manual, in doua usi si foarte practica pentru drumurile de calitate, scrie The Wall Street Journal.

"Zagato a oferit intotdeauna clientilor sai masini fiabile, care pot fi conduse pe drumuri sau chiar pe pista de raliu, fara a necesita interventii suplimentare. BMW Zagato Coupe pastreaza acelasi sablon", sustine Andreea Zagato, reprezentant al familiei Zagato, care conduce compania de design de trei generatii.

SURSA: BounjourLife.com

Ideea din spatele Zagato Coupe a fost un concept "vmax", construit pentru a concretiza formele aerodinamice intr-o forma legala pentru drum. Capota foarte lunga, cabina spate si portbagajul Kamm ofera modelului Zagat Coupe niste proportii clasice, in timp ce detaliile respecta regulile moderne.

SURSA: BounjourLife.com

"BMW Zagato are o magie speciala. Modelul emana o anumita spontaneitate care, in combinatie cu solutii neconventionale specifice Zagato, ofera masinii o eleganta unica", spune Norihiko Harada, directorul de design Zagato pentru The Washington Post.

SURSA: BounjourLife.com

BMW are o istorie bogata de colaborari cu designeri italieni care incepe la 1939, cand a construit un coupe pe baza modelului 328 pentru a participa la raliul de anduranta Mille Miglia. Printre rezultatele colaborarilor producatorului bavarez cu nume italiene se numara si BMW 3200 Michelotti Vignale (1959), BMW 700 (1959), BMW 3200 CS Bertone (1962) and BMW M1 (1978).

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#lansare BMW Zagato Coupe, #BMW Zagato manual, #masina construita manual , #Showroom auto