Mazda MX-5 facelift: Cel mai popular roadster, imbunatatit pentru tine

Sambata, 14 Iulie 2012, ora 00:00
2118 citiri
Mazda MX-5 facelift: Cel mai popular roadster, imbunatatit pentru tine

Mazda aduce noua varianta MX-5 in Romania in luna septembrie, iar tu poti comanda masina inca din acest moment. Ea vine cu niste caracteristici de siguranta superioare modelului anterior si noi elemente de design, atat pentru varianta hard top, cat si pentru varianta soft top.

Spoilerul frontal pentru MX-5 facelift a fost redesenat si aduce un punct in plus la capitoul performante aerodinamice, pe langa aspectul "agresiv" pe care il are acum. Masina va fi livrata in Europa incepand din toamna, unde va fi disponibila o noua nuanta de gri: Gri Dolphin, care inlocuieste Gri Metropolitan.

Versiunea de top, MX-5 Revolution, va beneficia in Romania de un pachet sport ce include jante de aliaj de 17 inch, hard top retractabil vopsit negru si bare de protectie argintii pentru tetiere.

Cu noua varianta de MX-5 poti accelera acum mult mai usor, intrucat ai control mai mare asupra acceleratiei chiar si pe drumuri izolate cu vanturi laterale, sustin oficialii Mazda.

In plus, sistemul de servofrana a fost regandit, eficientiand reactia masinii la viraje.

Dupa ce ai eliberat pedala de frana si ai accelerat din nou, vei atinge acum viteza dorita mult mai rapid si mai usor dupa o portiune in care ai fost nevoit sa reduci viteza.

Producatorul a intervenit si la elementele de siguranta pasiva pentru pietoni. Unul dintre aceste elemente este "Capota activa": capota se ridica automat la impactul cu un pieton la viteze ce depasesc 20 de kilometri la ora. Sistemul creeaza instantaneu un spatiu sub capota ce absoarbe energia impactului si usureaza socul.

In acelasi timp, noul design al spoilerului frontal este mult mai sigur, fiind creat pentru a proteja picioarele pietonilor.

Mazda MX-5 facelift va fi disponibil in Romania in toamna anului 2012, la preturi ce pornesc de la 19.390 de euro, insa comanda ta poate fi plasata chiar si in acest moment: masina iti va fi livrata in septembrie, spun oficialii.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Mazda MX 5 facelift, #noul Mazda MX 5, #Mazda MX 5 , #Showroom auto