Rolls-Royce Wraith vine in Romania in 2014. Iti place noua sportiva coupe?

Sambata, 09 Martie 2013, ora 00:00
2942 citiri
Rolls-Royce Wraith vine in Romania in 2014. Iti place noua sportiva coupe?

Rolls-Royce Wraith a fost prezentat saptamana aceasta la salonul auto de la Geneva, dupa cateva luni in care ni s-au oferit doar cateva detalii despre de noul model. El are motor V12, 630 de cai putere si se adreseaza unui public mai tanar, cel putin ca spirit.

Masina are doua usi si doar doua locuri dedicate pasagerilor, devenind astfel varianta sport a lui Rolls-Royce Ghost. Este posibil ca abia in 2014 sa o vedem si in Romania, au declarat oficialii Rolls Royce din Romania.

Noul model este mai mic decat Ghost din toate punctele de vedere: ampatamentul a scazut cu 18,3 centimetri, lungimea cu 13, masina fiind si mai scunda cu 4,3 centimetri fata de predecesoarea sa.

Pentru a satiface si dorinta ta de a atinge performante la capitolul dinamica masina vine cu suspensii mai rigide, si modificari la directie.

Directorul Rolls-Royce, Torsten Muller-Otvos, puncteaza insa ca nu a creat o masina pentru cei ce cauta doar dinamica sporita, ci pentru cei mai tineri care apreciaza, totusi, "sentimentul de 'pat de aer' caracteristic marcii".

"Mi s-a spus ca trebuie sa dezvolt o masina care exprima viteza, putere si agilitate", a completat Giles Taylor, Director de Design Rolls-Royce.

Foto: 4tuning.ro

Daca iti doresti si tu un Rolls-Royce Wraith trebuie sa fii pregatit sa achiti aproximativ 250.000 de euro.

Masina vine si cu inovatii tehnologice: vei putea selecta anticipat treapta de viteza (din cele opt) in care vrei sa ruleze masina in continuare, consultandu-te cu GPS-ul. In plus, tot sistemul multimedia poate fi controlat vocal.

Nu in ultimul rand, ai si o consola centrala cu touchpad, pentru orice comanda.

La interior se pastreaza stilul Phantom, inclusiv "cerul instelat" cu 1340 de LED-uri.

Vei putea avea noul modell Rolls-Royce incepand cu toamna acestui an, insa, datorita volumului mare de comenzi inregistrate pana in prezent, este posibil ca abia in 2014 sa avem un prim model in circulatie pe soselele din Romania, au declarat oficialii Automobile Bavaria, distribuitori ai marcii in Romania, pentru Business24.

O.D.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Rolls Royce Wraith Romania, #noutati Wraith, #Wraith asemenari Phantom , #Showroom auto