Salonul International Auto-Moto isi deschide portile miercuri

Marti, 03 Aprilie 2012, ora 17:54
1609 citiri
Salonul International Auto-Moto isi deschide portile miercuri

Editia 2012 a Salonului International Auto-Moto Bucuresti (SIAMB) incepe miercuri in Piata Constitutiei din Bucuresti si reuneste peste 65 de firme reprezentand marci de automobile, motociclete, biciclete, accesorii, piese de schimb, utilaje si solutii tehnice pentru service si cosmetica auto, scoala de soferi, asigurari.

Potrivit organizatorilor, marca Volvo va fi reprezentata de Primus Auto, care va prezenta automobile din gama de modele S80, S60, C30, V60, XC60, XC70 si XC90.

Standul Opel la SIAMB va reflecta cele mai recente verdicte ale analizei DEKRA, unul dintre liderii mondiali in domeniul expertizei in zona sigurantei, calitatii si mediului inconjurator: modelele Opel Astra (2012), Insignia (2011), Corsa (2010) sunt campioni demonstrati ai fiabilitatii auto.

DEKRA isi genereaza raportul anual asupra masinilor rulate prin realizarea de evaluari pe opt clase de vehicule si trei segmente de distanta. Conform rezultatelor raportului 'Masini Rulate DEKRA 2012', in acest an Opel Astra este autovehiculul cu cele mai putine defecte. Cu un index de 96,9 procente, Astra a reusit cel mai bun rezultat dintre toate masinile testate in categoria 'Cel mai bun scor individual'.

Autoklass va prezenta la SIAMB 2012 o oferta generoasa de automobile din noua gama Mercedes -Benz. O surpriza placuta pentru vizitatori va fi noul model A-Class, prezentat in premiera la Salonul Auto Geneva 2012.

Chevrolet expune noua sa gama de modele globale, care utilizeaza tehnologiile GM de ultima generatie. Vizitatorii vor putea admira autovehiculul de oras Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan si hatchback, modelul compact Cruze sedan si hatchback, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva.

Forza Rossa va participa la SIAMB 2012 cu mai multe modele, printre care Lotus Evora, Lotus Exige S si Lotus Elise.

Salonul aduce si o premiera importanta pentru pasionatii automobilelor sport de strada din Romania: modelele exclusivistului constructor britanic Caterham vor fi prezente la SIAMB 2012. In cadrul acestui eveniment publicul prezent va putea admira si noul monopost de Formula 1 al echipei Caterham F1, care va fi insotit si de invitati supriza din cadrul staff-ului tehnic.

Pentru ca SIAMB 2012 este organizat in sectorul 5, primii 3.500 de vizitatori care locuiesc in sectorul 5 vor avea intrarea gratuita. Salonul International Auto-Moto Bucuresti 2012 va fi deschis publicului in perioada 4-8 aprilie 2012.

Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Cum va fi revoluționată piața de mașini electrice de producătorii chinezi. „O cursă pe viață și pe moarte”
Producătorii chinezi își prezintă cele mai noi modele la Auto China, care a început joi, 25 aprilie, la Beijing. O "cursă pe viață și pe moarte" a început să se desfășoare pe cea...
#Salonul International Auto Moto, #salon auto moto bucuresti, #masini salon auto bucuresti , #Showroom auto