Traieste experienta ConnectedDrive cu BMW

Sambata, 03 Martie 2012, ora 00:00
2760 citiri
Traieste experienta ConnectedDrive cu BMW

Sistemul de navigatie BMW iti ofera acum si mai multa precizie, dar si momente de relaxare in trafic. Ai nevoie doar de un smartphone care sa functioneze ca modem pentru masina.

Odata integrat browserul, poti avea acces la o serie de aplicatii sincronizate cu sistemul de navigatie, prin sistemul ConnectedDrive.

BMW Apps, doar pentru iPhone

BMW Apps este o functie creata special pentru iPhone de catre BMW, in care ai acces la Facebook, Twitter sau web radio, cu 20.000 de posturi online disponibile. In cazul in care calatoresti in afara orasului. Trebuie sa te astepti, totusi, la fenomenul de "buffering", in momentul in care pierzi acoperirea de internet.

BMW s-a gandit si la cateva modalitati prin care tu sa poti posta in retelele sociale, in mers. Ai la indemana comenzi predefinite, dar si comenzi vocale, pentru un drum cat mai sigur la volanul BMW-ului tau.

"Pe BMW Apps mai exista si functia 'Last My Navigation'- arata pozitia mea, pozitia masinii si destinatia, astfel incat, daca vreau sa ajung intr-o locatie, dar nu am cum sa ajung pana acolo cu masina si am gasit un loc de parcare - scot telefonul- il iau cu mine, si ma conduce pana la destinatie. Apoi ma pot intoarce pe orice straduta, si voi gasi masina, pentru ca o am marcata pe harta telefonului", a declarat Alexandru Seremet, reprezentant BMW.

BMW Life, prin orice tip de smarphone

O alta aplicatie este BMW Life care iti ofera si ea o serie de functii pe masina. Ai optiunea News prin RSS Reader, ai Weather, Google Local Search prin Google Maps si Street View prin Google Street View.

Astfel, ai cele mai proaspete informatii direct pe biroul masinii tale, ai informatii despre vreme in orice moment fara sa pui mana pe telefon sau pe tableta, dar ai si hartile Google integrate in sistemul de navigatie al masinii astfel incat sa te orientezi si sa recunosti mai usor locul in care trebuie sa ajungi.

Tot in BMW life exista si aplicatia Panoramio care da posibilitatea utilizatorilor sa incarce imagini din diferite locuri interesante din oras sau din tara, iar tu le poti vedea de la bordul masinii tale, in cazul in care ramai in pana de idei pentru timpul liber.

"In BMW am ocazia sa vad aceste imagini si, daca vad ceva interesant si vreau sa vizitez si eu, dau 'Accept as destination' si sistemul de navigatie ma duce acolo", sustine reprezentantul BMW.

Quipe si WikiLocal sunt alte elemente din seria BMW Life: Quipe iti identifica toate restaurantele, cafenelele si alte astfel de localuri care si-au inscris adresa pe Google, in timp ce WikiLokal functioneaza ca un fel de Wikipedia de locatie.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#BMW navigatie internet, #dotari BMW, #optiuni internet bord BMW , #Showroom auto