15 romani au comandat cel mai nou model de Ferrari

Marti, 09 Martie 2010, ora 09:48
1863 citiri
15 romani au comandat cel mai nou model de Ferrari

Nu mai putin de 15 romani si-au comandat cel mai nou bolid Ferrari in ultima luna. 

Modelul 458, care costa 200.000 de euro, este ravnit pana acum de 15 romani, plafonul alocat anul acesta de compania Forza Rossa, importatorul Ferrari pe piata locala, fiind de numai 11 unitati.

Forza Rossa a inceput sa primeasca comenzi pentru modelul Ferrari 458 Italia din a doua parte a lunii februarie. Companiei i-au fost alocate anul acesta 11 unitati din acest model, insa pana in prezent 15 persoane au comandat astfel de autovehicule, potrivit lui Ion Bazac, seful Forza Rossa.

In privinta livrarilor, Bazac a declarat pentru Capital ca "prima livrare Ferrari in Romania va avea loc in doua saptamani, in perioada 15-20 martie".

Perioada de asteptare difera in functie de model, insa "un minim ar fi de 6 luni, iar un maxim de 14 luni pentru modelele 458 Italia", a adaugat Bazac.

Forza Rossa a comercializat, anul trecut, in tara noastra 25 de modele Ferrari: Scuderia Spider - 4 unitati, 599 GTB - 6 unitati, Scaglietti One to One - 3 unitati, California - 9 unitati, F430 - 3 unitati.

"Sunt doua categorii de clienti: In prima categorie se incadreaza clientii pasionati de brand, de performanta extraordinara, unica, pe care o traiesc cand se afla la volanul unui Ferrari.

Clientul din aceasta categorie are o varsta cuprinsa intre 25 si 70 de ani, este un high executive al unei mari companii sau este o persoana cu profesie liberala, avocat, notar, etc. In a doua categorie se gasesc persoanele care iubesc luxul sub toate formele sale si achizitioneaza produse si servicii exclusiviste", explica Bazac.

Forza Rossa a refuzat, anul trecut, in jur de 20 de potentiali clienti pentru 'modul ostentativ in care isi afisau banii'.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#ferrari, #magazin, #forza, #rossa , #Stiri Auto