Avantajele serviciului de inchirieri auto

Miercuri, 20 Februarie 2019, ora 12:58
1298 citiri
Avantajele serviciului de inchirieri auto

Coform studiilor, masina este cel mai utilizat mijloc de transport din Romania. Indiferent ca vorbim despre deplasari scurte si rapide sau despre calatorii lungi, romanii prefera confortul masinii. Insa intretinerea unui autoturism nu este deloc ieftina, de aceea serviciile de rent a car au crescut in popularitate in ultimii ani. Gratie numeroaselor avantaje pe care le ofera clientilor, inchirierile auto au o evolutie remarcabila.

Care sunt aceste avantaje?

Ti-am pregatit o serie de aspecte favorabile ale serviciului de inchirieri auto:

1. Gama diversificata de masini

Firmele de Rent a car dispun de parcuri auto ce cuprind diferite marci si modele pentru a satisface toate dorintele si asteptarile clietilor. Astfel, poti de fiecare data sa alegi alta masina, sa testezi marcile si modelele care te tenteaza. Si daca esti fidel unei singure marci de masini, poti incerca toate modelele disponibile pentru a vedea care dintre ele se pliaza cel mai bine pe gusturile tale.

2. Modele noi

Daca una din pasiunile tale este condusul si esti curios cum e sa stai la volanul celor mai noi modele de masini, serviciul de inchirieri auto e solutia ideala pentru tine. BDV Bestauto iti pune la dispozitie un parc auto echipat cu modele noi, inclusiv din 2019, dotate corespunzator pentru a multumi orice exigente.

3. Primesti o masina curata si cu rezervorul plin

Daca optezi pentru serviciu de inchirieri auto BDV Bestauto cu ocazia unui eveniment sau a unei intalniri de afaceri, scapi de grija aspectului masinii si a combustibilului. Dupa semnarea contractului si primirea in posesie a autoturismului vei fi gata sa ajungi acolo unde ai nevoie, fara alte opriri la spalatorie sau benzinarie. Economisesti timp si vei lasa o impresie buna tuturor celor cu care te intalnesti.

4. Scapi de grija taxelor si impozitelor

Tarifele pentru inchirierea masinilor sunt exprimate, in general, in Euro/zi. Preturile includ TVA, asigurare obligatorie, asigurare full casco, rovinieta (taxa de drum) . Asa incat, tu vei scapa de grija lor si te poti concentra linistit pe ce ai de facut.

5. Fidelizare

Clientii fideli BDV Bestauto beneficiaza de reduceri extrem de avantajoase. Cartea lor de vizita este numarul mare de clienti multumiti si fideli serviciilor lor. BDV Bestauto pun accent pe satisfacerea nevoilor si dorintelor clientilor, dand dovada de seriozitate si mult profesionalism.

6. Scapi de reviziile periodice si schimburile de piese

Detinerea unui autoturism presupune costuri periodice pentru revizie, dar si costuri neprevazute atunci cand componentele masinii se defecteaza. Aceste incidente nu te costa doar din punct de vedere financiar, ci iti pot incurca programul sau te pot duce direct catre esec in cazul unei intalniri importante. Serviciul de inchirieri auto iti pune la dispozitie autoturisme in perfecta functionare.

7. Optiuni suplimentare la preturi mici

Daca pleci in vacanta cu familia si ai nevoie de scaune pentru transportul copiilor pentru a calatori in siguranta, serviciul de rent a car iti ofera optiuni suplimentare la preturi infime. Astfel vei scapa de costul ridicat al unui scaun pentru copii pe care poate nu il vei mai utiliza in viitor.

8. Scapi de schimbarea anvelopelor

Un alt cost la care te supui atunci cand iti cumperi o masina este schimbarea cauciucurilor in functie de sezon. Acesta este un aspect pe care trebuie sa ti-l asumi inca de la inceput sau poti opta pentru inchirierea auto care iti va oferi autoturismul dorit, dotat corespunzator pentru momentul in care tu ai nevoie. Firmele de rent a car te scapa de costurile achizitionarii de anvelope noi, costurile de schimbare si spatiul necesar pentru depozitare.

Daca te-am convins, apeleaza cu incredere la BDV Bestauto. Este recomandarea noastra pentru serviciul de inchirieri auto gratie raportului calitate-pret extrem de bun.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#servicii inchiriere masini, #avantaje inchiriere auto , #Stiri Auto