Britanicii au testat noul Sandero si au ajuns la o singura concluzie: Face toti banii!

Luni, 20 Februarie 2017, ora 16:51
1523 citiri
Britanicii au testat noul Sandero si au ajuns la o singura concluzie: Face toti banii!
Foto: Dacia

Noul model Dacia Sandero facelift a fost testat de jurnalistii unei publicatii din Marea Britanie, care au ajuns la concluzia ca cei ce vor cumpara aceasta masina nu vor avea regrete.

Cei de la Express au testat Dacia Sandero, ce se bucura de o popularitate sporita in Marea Britanie, avand in vedere pretul foarte mic (incepand de la 5.995 de lire sterline).

Sursa citata scrie ca Dacia a lasat in urma problemele din trecut si a devenit un constructor ce vinde la un volum ridicat in Marea Britanie. Incepand cu 2013 s-au vandut peste 90 de mii de masini, iar multe dintre ele sunt Sandero.

Pretul scazut este principalul argument al celor de la Dacia, remarca jurnalistii britanici, care adauga insa ca pe noul Sandero facelift se pot observa cateva imbunatatiri menite sa faca masina mai moderna. Vorbim despre anumite elemente cromate din interior, noile faruri si alte imbunatatiri din habitaclu.

Cat priveste motorizarea, in versiunea pe benzina de 1.0 litri, Sandero facelift ajunge de la 0 la 100 km/h in 13.9 secunde.

"Nu este un motor pe care sa-l alegi daca te grabesti, dar acceleratia ofera un raspuns bun si poti conduce relaxat. Pentru proprietarii ce nu fac multi kilometri anual si isi petrec mare parte a timpului in oras, acest motor isi va face treaba perfect", comenteaza sursa citata.

In versiunea de motorizare 0.9, capabila sa genereze 89 de cai putere, Sandero facelift face 0-100 in 10.9 secunde, in timp ce in cea diesel in 11.6 secunde.

Un alt plus pe care Sandero il are, in viziunea englezilor, este confortul din interior.

Secretul? "Dacia a testat acest model in special pe drumurile de o calitate mai proasta din Romania decat cele din Marea Britanie", a comentat sursa citata.

Sandero facelift mai vine cu un plus si in ceea ce priveste capacitatea portbagajului, de 320 de litri, una dintre cele mai mari din clasa ei.

In incheiere, jurnalistii britanici mentioneaza ca Sandero "face toti banii", iar cumparatorii ce nu iau in calcul aceasta masina comit o mare greseala.

C.S. ...citeste mai departe despre "Britanicii au testat noul Sandero si au ajuns la o singura concluzie: Face toti banii!" pe Ziare.com

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#test drive Dacia Sandero 2017, #review Sandero 2017, #Dacia Sandero presa britanica , #Stiri Auto