Cat costa noul Maybach - oficial

Luni, 15 Decembrie 2014, ora 16:24
1392 citiri
Cat costa noul Maybach - oficial
Foto: autoguide.com

Noile modele Maybach, relansate in luna noiembrie de Mercedes in incercarea de a depasi rivalii BMW si Volkswagen pe segmentul masinilor de lux, vor avea un pret de pornire de 134.053 euro pentru versiunea S 500 si de 187.841 euro pentru varianta de top S 600, a anuntat luni producatorul german.

Preturile includ TVA, iar noile modele pot fi comandate incepand de astazi.

Limuzinele, special concepute pentru clientii care prefera sa aiba sofer personal, vor ajunge in showroom-urile distribuitorilor in luna februarie, se arata intrun comunicat al Mercedes-Benz.

Mercedes-Maybach S600, pentru oligarhul din tine

Mercedes-Maybach S 500 este echipat cu un motor V8 biturbo care dezvolta 455 CP, in timp ce S 600 are un motor V12 biturbo, care asigura 530 CP. Ambele modele accelereaza de la 0 la 100 km/ora in 5 secunde, viteza maxima fiind limitata la 250 km/ora.

Prin relansarea modelului Maybach, care a fost resuscitat initial in 2002 si a carui productie a fost intrerupta acum doi ani din cauza vanzarilor slabe, Mercedes spera sa atraga clienti ultra-bogati pentru a recastiga suprematia pe segmentul automobilelor de lux, pierduta in 2005 in favoarea BMW.

In prezent, Mercedes este al treilea mare constructor de masini de lux la nivel global, dupa ce in 2011 a fost depasit la numarul de vanzari de divizia Audi a Volkswagen, care a trecut pe locul al doilea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#noile modele Maybach, #Mercedes pret pornire Maybach , #Stiri Auto