Ce masina romaneasca a primit 5 stele la testele de siguranta

Miercuri, 29 August 2012, ora 12:28
2762 citiri
Ce masina romaneasca a primit 5 stele la testele de siguranta

Fordul de la Craiova, modelul B-Max, a primit punctaj maxim la anumite capitole de siguranta a pasagerilor, potrivit ultimelor rezultate publicate de catre EuroNCAP.

Ford B-Max a inregistrat un numar maxim de puncte in ceea ce priveste protectia pasagerului din fata. De asemenea, numarul maxim de puncte a fost inregistrat de modelul produs la Craiova si in ceea ce priveste testul lateral, potrivit testelor EuroNCAP.

La siguranta soferului, B-MAX a obtinut 92%, 14,7 puncte , la impact lateral a obtinut 8 puncte, iar la impact lateral cu un stalp, a obtinut 7 puncte.

B-Max a marcat maximum de puncte in ceea ce priveste protectia copilului de peste 3 ani, in testele dinamice.

Controlul electronic al stabilitatii este echipat standard si a intrunit cerintele de testare Euro NCAP. Tot cu sistem standard este echipat si sistemul de centura de siguranta pentru scaunele din fata. Reprezentantii EuroNCAP au remarcat ca B-Max nu este dotat cu un dispozitiv limitator de viteza.

Noul Ford B-Max, produs la Craiova, a fost prezentat oficial in Romania in luna martie si are preturi cuprinse intre 13.400 si 17.650 de euro cu TVA.

Ford estimeaza ca va produce in acest an la Craiova 60.000 de masini B-Max, iar anul viitor 105.000 de unitati, modelul fiind destinat in principal pietelor externe. Primul cumparator al unui B-Max a fost chiar presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Basescu lasa Dusterul pentru Ford B-Max. Este primul posesor al noului mode.

Preturile la noul model Ford sunt speciale pentru piata romaneasca. Astfel, versiunea Ambiente 1,4 litri 90 CP costa 13.400 euro si include ca dotari rotile din aliaj, de 15 toli, geamuri electrice, ESP, airbag-uri frontale si cortina, prin programul Rabla putandu-se ajunge la un pret de 10.700 euro.

Noul model Ford prezinta un sistem original cu usi fata clasice si usi spate glisante, ce integreaza pilonii centrali si ofera cel mai bun acces din clasa lui, iar motoarele pe benzina si Diesel de inalta performanta castiga la economia de combustibil si emisiile de CO2, motorul EcoBoost de 120CP pe benzina de 1 litru de la Ford realizand un consum de combustibil cu 15% mai mic decat cel mai apropiat competitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#Ford B Max teste EuroNCAP, #Ford Craiova B Max siguranta, #siguranta pasageri Ford B Max , #Stiri Auto