Chrysler face discount-uri disperate pentru a-si majora veniturile

Joi, 07 Mai 2009, ora 10:30
1415 citiri
Chrysler face discount-uri disperate pentru a-si majora veniturile

Chrysler a decis sa reduca, pentru luna mai, preturile autovehiculelor cu pana la 6.000 de dolari, in incercarea de a-si majora veniturile in timpul procesului de restructurare si a compensa declinul vanzarilor din SUA.

Compania aflata in stare de faliment, ale carei vanzari pe piata americana au scazut in aprilie cu 48% din cauza incertitudinilor legate de supravietuirea sa, va oferi discount-uri de 4.000 de dolari pentru modelele anului 2009.

In plus, compania ofera pana la 1.000 de dolari proprietarilor de masini Chrysler, la achizitia majoritatii modelelor din 2008 si 2009. Unii membri de sindicat vor putea beneficia si de un alt stimulent, de maxim 1.000 de dolari.

Potrivit Mediafax, programul incepe miercuri si va fi valabil pana la 1 iunie.

Noua serie de stimulente este oferita la aproape o saptamana dupa ce Chrysler a cerut protectia legii falimentului si a inclus in procedurile de reorganizare care vor dura pana la 60 de zile toate cele 30 de fabrici detinute.

Justitia americana a aprobat, marti, procedurile de licitatie pentru vanzarea rapida a activelor Chrysler, necesara parteneriatului cu producatorul auto italian Fiat, in pofida opozitiei unui grup de creditori fata de procesul accelerat de restructurare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#chrysler, # vanzari, # dolari, # discount , #Stiri Auto