Criza made in Romania: 27 de Ferrari comandate de la inceputul lui 2011

Luni, 21 Februarie 2011, ora 14:57
2557 citiri
Criza made in Romania: 27 de Ferrari comandate de la inceputul lui 2011

27 din cele 28 de masini Ferrari, cate s-au alocat pentru Romania in acest an, au fost deja comandate, potrivit directorului de vanzari al importatorului Ferrari pe piata locala, citat de Mediafax.

"Pana in prezent au fost comandate 27 de masini, iar cota alocata Romaniei este de 28 de unitati, iar pana acum am livrat 5-6 unitati", a spus luni reprezentantul Forza Rossa, Octavian Ursu, prezent la evenimentul de lansare al modelului Ferrari 458 Challenge, primul bolid de curse disponibil la vanzare in Romania.

Pentru modelul destinat exclusiv competitiilor, importatorul are deja trei clienti.

Proprietarii modelului in valoare de peste 220.000 de euro vor beneficia de consultanta in ceea ce priveste cursele destinate acestor tupuri de vehicule, putand sa participe la aceste competitii.

De asemenea, posesorii de Ferrari 458 Challenge vor putea beneficia de asitare de pilotaj, servicii de asistenta tehnica si gestionarea masinii.

Forza Rossa va mai lansa in acest an doua noi modele, Ferrari Four, in mai - iunie, si spre sfarsitul anului inca un vehicul despre care reprezentantii companiei nu au dat detalii.

De asemenea, Forza Rossa va fi, incepand din aceasta luna, reprezentantul exclusiv al marcii Lotus in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova, tari in ale caror capitale va deschide cate un showroom pana la in luna iunie a anului viitor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#comenzi masini ferrari, #ferrari, #forza rossa, #ferrari romania , #Stiri Auto