Cum sa-ti alegi Atv-ul

Joi, 10 Decembrie 2009, ora 16:25
4198 citiri
Cum sa-ti alegi Atv-ul

Atv-ul este un vehicul extraordinar pentru a ajunge in locuri in care nici utilajele grele nu pot intra. Este aproape invincibil, dar trebuie sa-l gasesti pe cel adaptat perfect nevoilor tale. Iata cateva sfaturi prezentate de specialistii, Motoboom.

Pasul nr. 1: Cititi specificatiile si review-urile modelelor prezentate pe site!

Specificatiile si review-rile sunt, in esenta, informatii cu privire la performantele diferitelor modele de atv-uri de pe piata, marci consacrate sau nu. Pe langa Atv-urile produse de companii renumite, exista si atv-urile "chinezesti", in privinta carora multi cumparatori sunt sceptici. Nu lasati insa aceste doua cuvinte sa va sperie, exista pe piata cateva atv-uri chinezesti bunicele.

Pasul nr. 2: Informeaza-te pe forumuri!

Daca va cautati atv-ul perfect, este bine sa intrati pe forumuri de tipul www.AtvForum.ro si sa cititi punctele de vedere ale altor pasionati care au cumparat diferite marci de atv-uri si sunt in masura sa va ofere un sfat pertinent.

Aici veti descoperi avantaje si dezavantaje ale modelelor de atv-uri, detalii despre tehnologia utilizata, dar si informatii despre cum va puteti tuna atv-ul.

Pasul 3: Gandeste-te de 3 ori pentru ce iti cumperi atv!

O greseala pe care o fac multi cumparatori este aceea ca nu se gandesc ce vor face in viitor cu atv-ul, majoritatea negand in sinea lor ca vor face vreodata offroad extrem sau ca vor fi pasionati de Rally Ride sau de Quad-uri.

Acestia pot alege un atv care nu li se potriveste, de exemplu un atv care nu are tractiune 4x4 sau un atv cu capacitate cilidrica prea mica pentru a face fata greutatii pilotului si pasagerului, in teren accidentat.

O alta greseala frecventa pe care o fac unii cumparatori este sa opteze pentru un 4x4 utilitar desi ei adora viteza/demarajul/flexibilitatea si poate li s-ar potrivi mai bine un quad.

Informati-va, discutati cu dealerii Motoboom, testati diferite modele care vi le punem la dispozitie pentru drive-test, iar daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati, noi vom fi intotdeauna alaturi de voi cu sfaturi si consultanta de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce va priveste. Cu cat strangeti mai multe informatii cu atat va fi mai usor sa va decideti asupra atv-ului ideal pentru dumneavostra. 

 

Va asteptam pe www.motoboom.ro

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#atv, #motoboom , #Stiri Auto