Ferrari a inregistrat un record la vanzari in 2010

Vineri, 11 Februarie 2011, ora 15:41
1512 citiri
Ferrari a inregistrat un record la vanzari in 2010

Anul 2010 a fost un an extrem de bun pentru Ferrari, cu rezultate financiare care le depasesc pe cele inregistrate in 2008, considerat a fi cel mai reusit an al marcii, succes datorat in special cresterii cererii inregistrate pe pietele auto din China si SUA, precizeaza NewsIn.

Veniturile nete ale Ferrari au crescut cu 7,9% in 2010, la 1,9 miliarde de euro, 6.573 de masini fiind livrate retelei de vanzari, ceea ce reprezinta o crestere cu 5,4% fata de 2009 si in acelasi timp un record anual de vanzari.

Un alt rezultat exceptional a fost inregistrat in fluxul net de numerar industrial pentru 2010. Acesta a atins 630,8 milioane de euro.

Fluxul de numerar a ajuns la randul sau la peste 290 de milioane de euro.

Piata chineza a crescut cu 43,6%, stabilind un nou record cu aproape 478 de masini vandute, numar ce plaseaza piata asiatica pe locul patru in lume in materie de vanzari.

Tarile din Orientul Mijlociu au avut, de asemenea, rezultate extraordinare.

Au fost vandute 349 de masini, nivelul excelent de anul trecut fiind mentinut in ciuda conditiilor economice nefavorabile.

Statele Unite au stabilit la randul lor un nou record, inregistrand o crestere cu 12,7% in urma vanzarii a 1.576 de masini.

America de Nord ca intreg (inclusiv Statele Unite si Canada) si-a confirmat pozitia sa ca piata principala, reprezentand 26% din vanzarile mondiale.

Pietele europene, care nu au beneficiat de pe urma mult-asteptatei reveniri economice, au ramas totusi foarte stabile.

In Marea Britanie au fost comercializate 467 de masini, cu 58 de exemplare in plus fata de 2009.

Semnele care vin din Europa de Est sunt de asemenea pozitive.

Desi regiunea este inca secundara ca importanta in termeni de vanzari totale, ea a inregistrat o crestere de aproape 5%.

In Romania, importatorul Ferrari a reusit sa vanda anul trecut 26 de masini, acelasi numar fiind alocat si pentru anul in curs.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Ferrari, #record vanzari, #masini , #Stiri Auto