Ferrari ar putea fi listat la bursa

Luni, 27 Septembrie 2010, ora 11:02
1180 citiri
Ferrari ar putea fi listat la bursa

Producatorul auto italian Fiat ar putea lista la bursa divizia de masini sport Ferrari, pentru a face rost de bani in vederea majorarii participatiei in producatorul american Chrysler. 

Potrivit informatiilor obtinute de cotidianul Il Corriere della Sera, citat de Reuters, prioritatea Fiat este gasirea lichiditatilor necesare pentru achizitia a 51 la suta din Chrysler, iar listarea Ferrari ar putea fi una dintre solutii.

Totusi, un purtator de cuvant al Fiat a negat informatiile. "Nu exista planuri pentru listarea pe bursa a Ferrari", a declarat purtatorul de cuvant.

Fiat, care detine 20 la suta din Chrysler, isi va ridica participatia la 35 la suta, dupa ce atinge tintele de restructurare. De asemenea, are posibilitatea sa creasca la 51 la suta.

Potrivit presei italiene, Fiat isi va mentine cota de 51 la suta din actiunile Ferrari, care valoreaza 3,1 miliarde de dolari.

In prezent, Fiat detine 85 la suta din Ferrari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Volumul Cifrei De Afaceri Din Serviciile Prestate, In Creștere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul cifrei de afaceri din serviciile de piața prestate populației a crescut, ca serie...
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările de construcții, în scădere – TradeVille
Lucrările De Construcții, In Scădere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul lucrărilor de construcții a scăzut ca serie bruta cu 10.8% si ca serie ajustata sezonier cu 11.8% fata de...
#bursa, #chrysler, #ferrari , #Stiri Auto