Ford nu va mai fi reprezentat de Romcar in 2010

Miercuri, 16 Decembrie 2009, ora 12:20
1744 citiri
Ford nu va mai fi reprezentat de Romcar in 2010

Compania Nationala de Vanzari a Ford Romania va prelua in luna august a anului viitor de la Romcar, importatorul local al marcii Ford, responsabilitatea cu privire la reteaua de vanzari si service, iar Paul Flanagan va fi directorul general al noii societati, a anuntat Ford Europe.

"Pana in august, in perioada de tranzitie, Romcar va continua sa reprezinte Ford in Romania, echipa de aici deservind cu succes marca in trecut. Dar planurile noastre cu privire la aceasta piata necesita infiintarea unei Companii Nationale de Vanzari, similar cu organizarea operatiunillor Ford din celelalte mari piete europene", a declarat directorul departamentului european de vanzari al Ford Europa, Peter Fleet.

Ford Europe a anuntat miercuri numirea lui Paul Flanagan in functia de director general al Companiei Nationale de Vanzari a Ford Romania, pozitie pe care o va ocupa incepand cu cu 1 ianuarie 2010.

Din august 2010, noua organizatie va prelua de la Romcar SRL, companie ce a reprezentat marca Ford in Romania din 1992, intreaga responsabilitate cu privire la reteaua de vanzari si service.

Flanagan a fost responsabil cu coordonarea activitatii de vanzari a 188 de dealeri din Marea Britanie.

De asemenea, Ford Europe l-a numit in functita de director de operatiuni a noii companii pe Zoltan Brassai.

Inainte de ocuparea acestei functii, Brassai a lucrat ca director de operatiuni pentru Romania in cadrul organizatiei Ford EDM (European Direct Markets) cu sediul in Koln, Germania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Gigantul auto american Ford recheamă peste 450.000 de vehicule, în Statele Unite, după ce au fost detectate probleme la nivelul bateriei, care pot conduce la pierderea puterii de transmisie și...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#ford, #romcar, #masini, #auto , #Stiri Auto