Formula 1, la Bucuresti

Vineri, 09 Octombrie 2009, ora 11:45
1413 citiri
Formula 1, la Bucuresti

Monoposturile Renault, care participa in Marele Circ, vor fi prezente, weekendul viitor, in Piata Constitutiei din Capitala, sub conducerea pilotilor Romain Grosjean (coechipierul lui Alonso) si Lucas Di Grassi (al treilea om al echipei).

Publicul va avea accesul gratuit, iar spectatorii vor admira demonstratii cu bolizii de Formula 1, o parada cu modelele sport ale gamei Renault, demonstratii cu Megane Trophy si Car Toons, cascadorii auto, momente specifice de carnaval (acrobatii si fachiri), parada majoretelor si a fanfarei militare, scrie Evenimentul Zilei.

In perioada 6 -15 octombrie, perimetrul Pietei Constitutiei va fi inchis

Circulatia va fi restrictionata pe urmatoarele trasee: Bulevardul Libertatii, intre intersectia Bulevardului Natiunilor Unite cu Bulevardul Libertatii si intersectia Caii 13 Septembrie cu Bulevardul Libertatii; Bulevardul Unirii, intre Piata Unirii si Bulevardul Libertatii.

Telefonul dezvoltat de Motorola în parteneriat cu Formula 1, așteptat să aducă o mulțime de funcții AI
Telefonul dezvoltat de Motorola în parteneriat cu Formula 1, așteptat să aducă o mulțime de funcții AI
În urmă cu două luni, Motorola a postat un teaser pentru Moto X50 Ultra, un smartphone dezvoltat în parteneriat cu Formula 1. Compania a abordat, în special, funcționalitățile AI ale noului...
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#formula 1, #piata, #constitutiei, #capitala, #alonso , #Stiri Auto