Honda Romania estimeaza scaderi de peste 40%

Miercuri, 25 Martie 2009, ora 14:58
1684 citiri
Honda Romania estimeaza scaderi de peste 40%

Vanzarile de masini ale Honda Trading Romania au scazut de peste trei ori, in primele luni ale anului, fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar pentru tot anul reprezentantii companiei se asteapta la scaderi ale vanzarilor de pana la 40%.

"Daca in ianuarie 2008, Honda Trading a vandut catre dealerii autorizati 260 de masini, fata de 60 unitati vandute in ianuarie 2009, deci de peste patru ori mai putin. in februarie, vanzarile de masini au scazut de trei ori. Aceasta este si media scaderii de la inceputul anului", a explicat directorul tehnic al Honda Trading Romania, Mihai Vintila.

Acesta mai spus ca in acest an nu vor avea loc disponibilizari in cadrul companiei si nici nu se vor face investitii.

Vintila a adaugat ca Honda Trading Romania va mai avea in acest an inca trei dealeri autorizati, la Arad, Ramnicu Valcea si Timisoara. In prezent, compania are 10 dealeri autorizati. "Speram ca, in anii urmatori, sa avem 20 dealeri autorizati. Am mai purtat negocieri, insa unii s-au retras", a precizat Vintila.

La randul sau, presedintele Honda Trading Romania, Hirotomo Kani, a spus ca se asteapta ca cifra de afaceri a companiei sa scada in acest an la jumatate, la 30 milioane euro, fata de 60 milioane euro, anul trecut.

Pentru tot anul 2009, Honda Trading Romania isi propune sa vanda 2.000 unitati, la fel ca anul trecut, dar ca probabil cifra reala va fi in jur de 1.500 masini, in scadere cu 40%.

Honda Trading Romania a lansat astazi competitia Eco Challenge, organizata in scopul de a aduce in atentia soferilor stilul ecologic de a conduce.

Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Vești proaste pentru iubitorii de cafea. Prețurile vor continua să crească: ”Dacă seceta persistă, nu vom avea boabe de vândut”
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales decizia cultivatorilor din Vietnam de a mai aştepta înainte de a-şi...
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
#honda, # romania, # vanzari, # scadere, # perioada , #Stiri Auto