Honda Romania lanseaza noul model Jazz

Joi, 29 Ianuarie 2009, ora 14:14
1286 citiri
Honda Romania lanseaza noul model Jazz

Noua versiune a modelului Jazz  este disponibila cu un motor pe benzina de 1,2 litri si doua propulsoare de 1,4 litri, iar preturile pornesc de la 14.613 euro, cu TVA.

Varianta de 1,2 litri pe benzina are o putere de 90 CP, fata de 78 CP ai predecesorului, atinge viteza de 100 kilometri/ora in 12,6 secunde si are o viteza maxima de 177 kilometri/ora. Masina dispune de o transmisie manuala in cinci trepte si porneste de la un pret de 14.613 euro, cu TVA. Desi, in luna iulie a anului trecut compania a anuntat c? versiunea de 1,2 litri nu va fi disponibil? pe pia?a din Romania,Honda a revenit asupra deciziei.

Versiunile de 1,4 litri au 100 CP si pot fi echipate cu transmisie manuala in cinci trepte sau cu una mecanica cu comanda automata in sase trepte (i-SHIFT). Modelul cu transmisie manuala atinge 100 kilometri/ora in 13,6 secunde si o viteza maxima de 180 kilometri/ora si este comercializata la un pret de 15.446 euro, cu TVA, pentru versiunea de baza. Varianta echipata cu transmisie mecanica accelereaza pana la 100 kilometri/ora in 11,4 secunde, are o viteza maxima de 182 kilometri/ora si un pret de la 17.469 euro, cu TVA, informeaza Mediafax.

Masina are o lungime de 3,9 metri, o latime de 1,695 metri si o inaltime de 1,525 metri

Noul Jazz va dispune de sistemul SIL (Shift Indicator Light) la modelele cu transmisie manuala, sistem care ofera informatii vizuale privind punctul optim de schimbare a treptei de viteza, pentru a maximiza economia de combustibil.

Dotarile standard pe toate modelele sunt airbagurile duble frontale, laterale si tip cortina, cat si cele cinci centuri de siguranta cu fixare in 3 puncte, cele din fata avand doua niveluri de pretensionare. Airbagul frontal al pasagerului poate fi dezactivat pentru a permite instalarea unui scaun pentru copii orientat cu spatele la sensul de mers.

Modelele au inceput sa fie comercializate in showroom-uri din 19 ianuarie.

Honda Trading Romania va mai lansa, la sfarsitul primaverii, un nou model hibrid al marcii, pretul de vanzare urmand sa fie mai mic decat al celeilalte masini hibride a Honda, Civic, care costa 22.600 euro cu TVA inclus.

Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
#hibrid, #honda, #model, #romania , #Stiri Auto