Hyundai i40: Aseaza-te confortabil si gusta adrenalina!

Sambata, 02 Iunie 2012, ora 00:00
3317 citiri
Hyundai i40: Aseaza-te confortabil si gusta adrenalina!

Hyundai i40 incorporeaza ideea de mobilitate, spatiu si confort, exact ceea ce iti trebuie in fiecare zi, pe drumurile dintre intalniri. Designul face parte din filosofia "fluidic sculpture", un trend de design inaugurat cu modelul ix35 si care apoi a fost folosit si pentru modelele ix20, Veloster si Elantra.

Daca te-ai plictisit de Volkswagen Passat, Ford Mondeo sau Opel Insignia, poti incerca un i40, modelul cu un bagaj tehnologic ce poate concura cu rivalele europene si cu 5 ani de garantie fara concurenta.

Poate cel mai reusit lucru la noul Hyundai i40 este felul cum arata. Hyundai a crescut enorm la acest capitol, iar in cazul sedan-ului si break-ului de segment D a reusit sa dea lovitura.

Este si mai interesant faptul ca latura practica nu a fost sacrificata. i40 sedan are suficient loc in spate pentru pasagerii de pe bancheta si spatiu mare pentru genunchi.

Portbagajul este si el suficient de mare, cu un volum de 503 litri, iar rezervorul are 70 de litri, ceea ce ii confera acestui model o autonomie mare.

Fluidic sculpture - noua linie de design

Hyundai i40 a fost desenat in Europa la centrul de cercetare Hyundai din Russelsheim, Germania. O semnatura distincta a acestui stil de design sunt farurile de zi cu LED. Hyundai i40 are tot ce ii trebuie pentru a infrunta cu succes concurenta din Germania si Franta.

Daca esti in cautare de mobilitate, spatiu si confort - incorporate in acelasi produs - atunci oficialii Hyundai te asigura ca modelul asta ti se potriveste ca o manusa. Tehnologia si dimensiunile interioare recomanda modelul pentru un plus de flexibilitate.

"Clientul de i40 este o persoana cu initiativa, care apreciaza prezenta impunatoare a modelului si fiabilitatea certificata prin cei 5 ani de garantie integrala fara limita de kilometri. Modelul dispune de cea mai vasta oferta de garantie din segment, fara limitare la nivel de distante parcurse", sustin acestia.

Hyundai mai urca o treapta

O miscare destul de riscanta pentru Hyundai a fost repozitionarea gamei de modele catre o treapta superioara, pentru ca lumea percepea marca sud-coreeana drept una ieftina.

Reprezentantii Hyundai Romania spun ca studiile realizate de catre producator releva atitudinea pozitiva a publicului si a actualilor clienti Hyundai vizavi de repozitionarea gamei.

Mutarea produselor Hyundai catre zona premium prezinta insa o caracteristica aparte in piata: cresterea calitativa depaseste cresterea de pret a produsului.

Dupa ce ani la rand a pus la dispozitia publicului autovehicule accesibile, acum Hyundai aduce in piata autovehicule de calitate ridicata, aspirationale, la preturi accesibile.

Orientarea Hyundai catre publicul larg ramane un obiectiv strategic al producatorului, care si-a extins gama de produse pentru a acoperi solicitari tot mai variate.

Alaturi de limuzina de clasa medie i40, Hyundai a introdus anul trecut coupe-ul cu configuratie speciala a caroseriei (3 usi laterale) - Veloster, sedanul de clasa compacta Elantra sau noul MPV ix20.

Aceasta competare a gamei demonstreaza intentia Hyundai de a veni in intampinarea ta cu modele potrivite necesitatilor tale. Toate acestea la preturi extrem de competitive in segment si integrand servicii post-vanzare cu cea mai larga valabilitate din piata.

Vanzarile respecta tendintele pietei

In Romania, comercializarea modelului i40 a demarat odata cu luna ianuarie a anului curent, avand acum doar patru luni de vanzari. Volumele efectuate sunt in concordanta cu ciferele de vanzari ale segmentului din care i40 face parte - CD.

Reprezentantii companiei spun ca media este de 12 masini comercializate lunar, cu potential de crestere - avand in vedere rezultatele inregistrate in primavara si faptul ca modelul nu se bazeaza pe notorietatea unui model precedent, i40 fiind complet nou integrat in gama.

Stocul primar i40 pune la dispozitie motorizarea 1.7 CRDi (diesel) in 4 versiuni de echipare si 2 versiuni de caroserie - sedan si cross wagon (cw).

Predilectia clientului roman pentru varianta de caroserie sedan, contrar tendintei de achizitie vest europeana, este evidentiata si in cazul modelului i40, 85% dintre clienti optand pentru caroseria in 4 usi.

Nu ramai fara masina cand ai i40 in service

Un avantaj pentru tine, atunci cand este nevoit sa te desparti de masina pe perioada in care aceasta se afla in service, este optiunea inlocuirii masini in tot acest timp.

Reteaua de reparatori autorizati Hyundai Auto Romania iti pune la dispozitie unitati de inlocuire pe intreaga perioada de evaluare a masinii.

Astfel, tu reusesti incurajat sa iti continui activitatea zilnica fara sa fii afectat de intervalul de reparatie auto.

In functie de serviciile dezvoltate de reparatorii autorizati Hyundai, poti beneficia inclusiv de ridicarea si returnarea masinii de la domiciliu, pentru un plus de confort si operativitate.

Pentru ca inca nu are un nume sonor care sa te convinga imediat sa intri in showroom si sa-ti comanzi masina, Hyundai atrage prin deginul avangardist, dar si prin celebra oferta de 5 ani de garantie.

Reprezentantii Hyundai Romania cred ca mixul de design, tehnologie, fiabilitate si confort trebuie sa fie nelipsit, iar achizitia nu se poate baza pe un singur atribut.

Ce ar trebui insa mentionat este faptul ca linia de design este perceputa de client in mod subiectiv, in timp ce tehnologia si calitatea nu pot fi combatute.

In cazul in care esti unul dintre doritorii de confort amestecat cu adrenalina, trebuie sa te multumesti cu doar 177 cai putere, deocamdata.

Hyundai Auto Romania va completa in curand gama de motorizari i40 cu versiunea 2.0 litri benzina.

In cazul in care esti unul dintre doritorii de confort amestecat cu adrenalina,

trebuie sa te multumesti cu doar 177 cai putere, varianta disponibila incepand cu

perioada verii.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Hyundai Romania, #hyundai motor, #Hyundai i40, #motorizari economice, #tehnologie ultima ora , #Stiri Auto