In Bucuresti, numerele de inmatriculare vor avea trei cifre

Marti, 12 Mai 2009, ora 15:00
2436 citiri
In Bucuresti, numerele de inmatriculare vor avea trei cifre

Directia Regim Permise si inmatriculari va atribui numere de inmatriculare cu trei cifre autoturismelor inregistrate Bucuresti, deoarece, in cel mult trei luni, combinatiile atribuite doar cu doua cifre se vor termina, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, chestorul Marian Tutilescu.

In prezent, in Bucuresti sunt inmatriculate aproximativ 1.250.000 de autovehicule, iar serviciul de profil mai are la dispozitie putin peste 155.000 de combinatii de litere de atribuit numerelor cu doua cifre. Potrivit celor de la Serviciul de inmatriculari Bucuresti, aceste numere vor fi epuizate in doua, maxim trei luni, urmand ca dupa aceea sa se treaca la sistemul cu trei cifre.

Examinatorii de la proba practica vor fi verificati pe trasee

Organigrama Directiei Regim Permise si inmatriculari Vehicule, care va intra in vigoare din 15 mai, are in componenta un serviciu nou infiintat, care va verifica examinatorii in timpul probelor practice pentru obtinerea permiselor de conducere, a declarat chestorul principal Marian Tutilescu.

Altfel spus, lucratorii acestui serviciu vor verifica, prin sondaj, daca examinatorii din toata tara ii sanctioneaza corect la proba practica toti candidatii inscriti la proba practica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#autoturisme, # cifre, # bucuresti, # candidati , #Stiri Auto