Mercedes-Benz Romania investeste 3 mil euro la Oradea

Miercuri, 09 Decembrie 2009, ora 16:04
1961 citiri
Mercedes-Benz Romania investeste 3 mil euro la Oradea

Mercedes-Benz Romania a inaugurat un depozit central de piese originale, la Oradea, cu o suprafata de aproximativ 4.000 metri patrati, investind un capital de circa trei milioane euro in dotarea depozitului si in cresterea stocului de piese, potrivit unui comunicat al companiei.

"Prin noua investitie, Mercedes-Benz Romania estimeaza ca in luna decembrie 2009 procentul de onorare a comenzilor primite de la centrele autorizate cu piesele aflate pe stoc la depozitul din Oradea va fi de 82%, comparativ cu 68,7% in decembrie 2008. De asemenea, termenul de livrare va fi de o zi catre centrele autorizate din intreaga tara, in cazul pieselor aflate pe stocul de la depozitul din Oradea.

In prezent, contine un stoc permanent de piese cu o valoare de vanzare de aproximativ cinci milioane euro", se arata in comunicatul emis miercuri de Mercedes.

Potrivit reprezentantilor companiei, inaugurarea depozitului de piese originale reprezinta un demers prin care creste eficienta activitatii after-sales.

"Avand in vedere dinamica pietei si recuperarea lenta a economiei, demersurile companiei in conformitate cu realitatea si estimarile pietei au avut menirea de a sustine si optimiza activitatea noastra. Totusi, deoarece suntem increzatori in potentialul viitor al pietei, Mercedes-Benz Romania continua sa isi consolideze acum pozitia pentru momentul in care vom putea vorbi din nou de cresteri in piata", a declarat Michael Grewe, director general executiv si presedinte al Mercedes-Benz Romania.

Noul depozit central de piese originale Mercedes-Benz cuprinde circa 13.500 de repere distincte din diferite categorii, incepand de la sigurante pana la agregate (motoare si cutii de viteza).

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#mercedes, #benz, #piese, #auto , #Stiri Auto