Michael Schumacher a fost constient in timpul transferului sau in Elvetia

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 15:05
1429 citiri
Michael Schumacher a fost constient in timpul transferului sau in Elvetia

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, transferat luni de la Grenoble (Franta) la Lausanne (Elvetia), a fost constient pe toata durata calatoriei organizate in cel mai mare secret si a avut in cea mai mare parte a timpului ochii deschisi, dezvaluie ziarul elvetian Blick.

Cotidianul a reusit sa gaseasca serviciul de ambulanta care a efectuat transportul, o societate cu sediul la Viege, in Haut-Valais (cantonul elvetian Valais), fief-ul lui Sepp Blatter, presedintele FIFA.

Responsabilul societatii, Mathias Volken, a confirmat ca s-a ocupat de transferul lui Schumacher, fara sa faca alte precizari. Deplasarea a fost organizata de familia si personalul lui Michael Schumacher ca o operatiune a serviciilor secrete, adauga Blcik.

Societatea a primit contractul pentru aducerea unui bolnav la Grenoble, fara sa stie ca este vorba de multiplul campion mondial de Formula 1, deoarece i-a fost furnizat un nume fals.

Angajatii serviciului de ambulanta care s-au ocupat de transport au fost obligati sa-si inchida telefoanele mobile, in timp ce au vazut fata lui Schumacher, care a slabit foarte mult in cursul celor 170 de zile de spitalizare la Grenoble, dupa gravul accident de schi suferit in decembrie 2013, la Meribel, in Alpii francezi, scrie ziarul.

Schumacher n-a vorbit, insa a comunicat cu cei din ambulanta prin miscari ale capului, in timpul celor 200 km de la Grenoble la Lausanne.

Familia lui "Schumi", care locuieste la Gland, in Elvetia, nu departe de Lausanne, a anuntat luni, spre surpriza generala, ca septuplul campion al lumii a iesit din coma in care a fost plasat dupa accident si ca a fost transferat la spitalul universitar din Lausanne, una dintre cele mai bune clinici elvetiene, la care lucreaza mari specialisti in neurologie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#Michael Schumacher accident schi, #transfer Michale Schumacher, #Michael Schumacher coma , #Stiri Auto