Nigel Mansell si Martin Donnelly, la inaugurarea showroom-ului Lotus din Romania

Joi, 24 Februarie 2011, ora 15:36
1307 citiri
Nigel Mansell si Martin Donnelly, la inaugurarea showroom-ului Lotus din Romania

Fostii piloti de Formula 1 Nigel Mansell si Martin Donnelly au participat joi la deschiderea oficiala a primului showroom Lotus din Romania, in orasul Otopeni, compania Forza Rossa SRL devenind astfel dealer exclusiv al marcii britanice Lotus in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova, conform NewsIn.

Nigel Mansell a debutat in Grand Prix in 1980 in echipa Lotus, cu care a continuat pana in 1984, si a fost campion modial de Formula 1 in 1992. Martin Donnelly a fost pilot al echipei Lotus in Formula 1 in 1990.

"In showroom-ul de la Otopeni avem trei modele in vanzare, Elise, Exige si Evora, cu preturi intre 38.000 euro si 76.000 euro, fara TVA. Speram sa vindem cel putin cate doua unitati in fiecare luna, in acest an", a declarat joi presedintele Forza Rossa, Ion Bazac.

Totodata, acesta a precizat ca Forza Rossa SRL va mai inaugura alte trei showroom-uri, unul in Republica Moldova, pana la sfarsitul acestui an, si pana la sfarsitul lui 2012, cate unul in Serbia (la Belgrad) si Muntenegru.

Ion Bazac nu a precizat la cat se ridica valoarea totala a investitiei din Romania si nici investitia viitoare in showroom-urile din tarile vecine.

Presedintele Forza Rossa a afirmat ca anul viitor va mai aduce un brand in Romania, fara a dezvalui numele acestuia.

De asemenea, compania, care este si unicul importator al marcii italiene Ferrari in Romania, isi va extinde activitatea si in principatul Monaco, unde va deschide la sfarsitul lunii martie un magazin Ferrari, a carui investitie se ridica la 3 milioane euro, a mentionat Bazac. Astfel, acesta va fi cel de-al doilea magazin Ferrari deschis de familia Bazac, dupa cel din Bucuresti.

In prezent, exista magazine Ferrari Store in Roma, Venetia, Milano, Londra, Barcelona, Atena, San Francisco, Miami, Dubai, Macau si Bucuresti.

"Forza Rossa a avut anul trecut afaceri de 9 milioane euro, iar pentru 2011 estimam o crestere a acestora de circa 10%, pana la 10 milioane euro.

Forza Rossa a vandut anul trecut 26 de masini, iar pentru acest an avem comenzi de 28-30 de masini. Exista si comenzi pentru un nou model ce va aparea in luna iulie, comenzi pe care le vom onora in 2012", au mai spus reprezentantii companiei.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#piloti formula 1, #inaugurare showroom, #lotus, #forza rossa , #Stiri Auto