Noul Volvo S80 isi provoaca adversarii cu care intra in competitie

Luni, 20 Februarie 2006, ora 16:58
1227 citiri

Noul Volvo S80 va fi dezvaluit pe 28 februarie, la Salonul International de la Geneva iar vanzarea acestui model va incepe in luna iunie a acestui an. "Noul S80 intra intr-un sector dur unde competitia este puternica si asteptarile clientilor sunt foarte mari.Cu ajutorul unei masini de exceptie ne confruntam cu cele mai bune modele din acest segment. Modelul S80 exprima ceea ce noi numim "luxul scandinav", linii clare si elegante precum si o functionalitate inteligenta. Fiecare detaliu a fost bine gandit", declara Fredrik Arp, presedinte si CEO la Volvo Cars.

Conform celor de la Volvo, luxul scandinav exprima o viziune diferita, un farmec uman care combina frumosul cu tehnologia intr-un mod placut. Luxul scandinav difera de luxul traditional, care face apel la stilul elitis, scump si exclusivist.

Noul Volvo S8 exprima designul simplu dar elegant, tehnologia care ofera consumatorilor beneficii practice si o responsabilitate in ceea ce priveste siguranta si protectia mediului inconjurator.

"Cand vorbim de S80 vorbim de designul evolutional. Toate formele si materialele folosite exprima o dezvoltare continua in limbajul nostru de design. In exterior noul S80 a primit o forma mai compacta, mai tinereasca si mult mai dinamica. Pe interior am creat o atmosfera mult mai primitoare cu ajutorul materialelor rafinate si colorate care intra in concordanta cu tehnologia", explica directorul de design Steve Mattin.

A doua generatie S80 este primul model sedan care devine disponibil cu un motor V8, 315 CP si un cuplu de 440 Nm. Avand un convertizor catalitic si tehnologie electronica avansata, motorul a fost introdus mai intai la XC90 si este unul dintre cele mai ecologice motoare de pe piata.

Volvo S80 include si varianta cu un motor de 2.5 litri cu 200 CP si un cuplu de 300Nm precum si un turbodiesel in cinci cilindri cu un motor de 185 CP si un cuplu de 400 Nm. Modelul sedan cel mai mare vine si in varianta ALL Wheel Drive cu un motor V8.

S80 ar putea primi sasiul Four-C, care ajusteaza automat setarile sasiului pentru a imbunatatii conditiile de condus actuale. DSTC este inclus in varianta standard si un sistem nou de prevenire va fi cuplat la noul Volvo S80.

Stiri auto moto, totul despre masini noi si second hand, piata auto

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...