Pirelli investeste in Romania

Marti, 16 Martie 2010, ora 12:32
1437 citiri
Pirelli investeste in Romania

Pirelli va investi 300 milioane euro in urmatoarele cateva luni pentru cresterea capacitatii de productie din China, Egipt, Romania si America de Sud, a declarat directorul general al diviziei de anvelope auto a companiei, Francesco Gori, pentu ziarul Il Giornale. 

"Acestea sunt cele patru zone pe care ne vom concentra in acest an si in 2011", a aratat el, citat de Mediafax.

Gori a mentionat ca Pirelli, al treilea mare producator european de anvelope auto dupa capitalizarea de piata, a consemnat o crestere procentuala de doua cifre a volumului vanzarilor la nivelul intregii piete in primul trimestrul al acestui an, comparativ cu performantele slabe din perioada corespunzatoare din 2009.

"Piata a decolat, volumul este semnificativ chiar daca il comparam cu primul trimestru din 2009, care a fost foarte slab.

Cresterea pietei este de doua cifre", a spus oficialul Pirelli.

Pe piata italiana, Pirelli va inaugura in acest an o fabrica ecologica de anvelope auto, iar compania a demarat deja lucrari la mai multe proiecte legate de alianta dintre Fiat si Chrysler.

Grupul Pirelli este prezent pe piata romaneasca pe segmentele productiei de anvelope auto, cord metalic si filtre antipoluare pentru motoare diesel. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#investitii, #pirelli, #romania , #Stiri Auto