Politele RCA, mai scumpe cu 30% din 2010

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 11:36
1914 citiri
Politele RCA, mai scumpe cu 30% din 2010

Pierderile inregistrate de companiile de asigurari auto oin ultimii ani, i-a determinat pe asiguratori sa impuna o scumpire cu aproximativ 30% din 2010.

In Romania, dauna medie a inregistrat o crestere de pana la 30%, iar costul unei daune ajunge sa fie de doua-trei ori mai mare in comparatie cu alte tari.

Cresterea primelor la asigurarile RCA este normala, considera asiguratorii, conform Financiarul.

Mai mult decat atat, Adrian Marin, seful Directiei Asigurari Generale a Generali Asigurari, a declarat pentru cotidianul citat ca in prezent cele mai multe societati de asigurare se afla in imposibilitatea de a-si acoperi daunele pe care le au de platit, ceea ce face ca o majorare a primelor RCA in 2010 sa fie mai mult decat sigura.

In data de 15 noiembrie vor fi emise ultimele norme de supraveghere a asigurarilor (RCA) si se vor definitiva reglementarile privind introducere sistemului bonus-malus.

Acest sistem va ajuta la diferentierea primei de asigurare pentru politele RCA, care va fi platita in functie de evenimentele rutiere in care a fost sau nu implicat proprietarul masinii.

Tot atunci se va reglementa si modul in care se va tine seama de istoricul accidentelor produse de fiecare conducator auto. 

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#polite, # rca, # scumpe, # asigurari, # auto , #Stiri Auto