Primele fotografii spion cu prototipul Ford Focus 2019

Miercuri, 15 Februarie 2017, ora 23:38
1121 citiri
Primele fotografii spion cu prototipul Ford Focus 2019
Foto: Car and Driver

Jurnalistii americani au descoperit prototipul celei de-a patra generatii a celebrului Ford Focus, autoturism ce ar urma sa ajunga in showroom-uri in anul 2019.

Publicatia Car and Driver a realizat un set de fotografii cu prototipul surprins intr-o sesiune de teste, iar din ceea ce se vede se pare ca americanii vor veni cu schimbari importante.

Prototipul viitorului Focus era puternic camuflat, insa chiar si asa cateva elemente de design sunt evidente.

Bara fata va fi complet redesenata, iar grila nu va mai fi atat de mare ca cea a actualei generatii. La fel se va intampla cu bara spate.

Probabil una dintre modificarile majore o reprezinta noul design al partii posterioare, care este mult mai vertical decat la generatia actuala. De asemenea, blocul optic spate va veni cu o noutate, si usa haionului urmand a avea incorporate elemente din acest bloc.

Nu se cunosc pana acum detalii tehnice, insa este de asteptat ca Ford sa ofere viitorul Focus cu cel putin un propulsor nou, daca nu si cu o cutie de viteze noua.

Modelul de serie ar trebui sa fie prezentat oficial la inceputul anului viitor, dupa ce vor fi depasite aceste faze de dezvoltare.

M.D. ...citeste mai departe despre "Primele fotografii spion cu prototipul Ford Focus 2019" pe Ziare.com

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Ford Focus 2019, #prototip Ford Focus, #Ford Focus foto spion , #Stiri Auto