SAS Grup a lansat o solutie antifurt neidentificabila dedicata autoturismelor de lux

Marti, 31 August 2010, ora 13:21
1140 citiri
SAS Grup a lansat o solutie antifurt neidentificabila dedicata autoturismelor de lux

SAS Grup a lansat o solutie antifurt neidentificabila, dedicata autoturismelor de lux si activelor de mari dimensiuni, cum ar fi masinile agricole sau utilajele de constructii, a comunicat marti compania, informeaza NewsIn.

"Noul echipament GPS, care se monteaza pe vehiculul supravegheat, are o carcasa compacta si, spre deosebire de alte solutii, nu are antene, fire si nici butoane care sa ii "ajute" pe infractori sa il depisteze si dezactiveze in vederea furtului. In plus, echipamentul poate fi vopsit in culoarea caroseriei. Echipamentul transmite pozitia sa si, deci, a vehiculului supravegheat, iar utilizatorul o poate vizualiza gratuit, prin intermediul unei interfete web accesibila de pe site-ul producatorului", se arata in comunicat.

Potrivit reprezentantilor companiei, in noul echipament SAS Finder trebuie introdusa o cartela SIM, care trebuie sa permita o conexiune de date de tip GPRS si trafic de date.

De asemenea, din aplicatia software, disponibila gratuit pe website-ul producatorului, utilizatorii pot configura periodicitatea cu care echipamentul isi va transmite pozitiile si, cu cat aceasta este mai mare, cu atat creste durata de viata.

"Procesorul "trezeste" aparatul doar atunci cand acesta trebuie sa realizeze transmisia, dupa care reintra in "sleep mode".

Astfel, daca solutia este configurata astfel incat sa transmita o data pe saptamana pozitia echipamentului, atunci bateria dureaza pana la 8 ani.

In cazul in care se doreste transmiterea zilnica a pozitiilor, atunci bateria va tine "doar" 4 ani", mai spun reprezentantii SAS Grup.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#antifurt, #autoturisme, #gps, #lux, #solutie , #Stiri Auto