Seful Renault Romania anunta in ce conditii vom avea o Dacia electrica

Miercuri, 22 Martie 2017, ora 18:07
1180 citiri
Seful Renault Romania anunta in ce conditii vom avea o Dacia electrica
Foto: Arhiva Ziare.com

Directorul general al grupului Renault Romania, Yves Caracatzanis, a vorbit despre posibilitatea ca in viitor sa avem o Dacia electrica.

El a mentionat ca aceasta varianta va deveni realitate doar in cazul in care se va ajunge la concluzia ca piata are nevoie si de o Dacia electrica.

Trebuie asadar ca piata masinilor electrice sa creasca foarte mult, pentru ca si costurile de productie sa scada, intrucat Dacia doreste de a-si pastra politica de a vinde masini ieftine.

"Va depinde de clienti, de cat de dispusi vor fi sa cumpere o masina electrica, iar Dacia s-a pozitionat ca un brand accesibil. Nu avem inca un proiect in acest sens, dar vom vedea in viitor. Tehnologia avanseaza rapid", a spus Caracatzanis, citat de News.ro.

Acesta a precizat ca nu ar fi o mare surpriza ca Dacia sa produca masini electrice, avand in vedere ca in trecut putini sunt cei care sperau ca vom regasi dotari precum cutia de viteze automata si sistemul de navigatie.

"Acum cativa ani, eram intrebat in legatura cu noi tehnologii care vor aparea pe Dacia, precum cutia de viteze automata sau sistemul de navigatie. Intre timp, aceastea au fost implementate", a subliniat Caracatzanis.

In incheiere, seful Renault Romania a mentionat ca finalizarea autostrazii Pitesti-Sibiu este foarte importanta pentru grupul pe care il reprezinta, fara sa ofere detalii despre o posibila plecare din tara noastra in cazul in care autoritatile nu se vor tine de cuvant.

Termenul anuntat pentru finalizarea autostrazii este 2021, dar ramane de vazut daca va fi respectat. ...citeste mai departe despre "Seful Renault Romania anunta in ce conditii vom avea o Dacia electrica" pe Ziare.com

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Dacia electrica, #lansare Dacia electrica, #masina Dacia electrica , #Stiri Auto