Skoda va lansa un SUV 100% electric

Miercuri, 29 Martie 2017, ora 18:53
1335 citiri
Skoda va lansa un SUV 100% electric
Foto: AutoCar

Cehii de la Skoda lucreaza la lansarea unei masini de teren 100% electrica.

Compania aflata in componenta grupului Volkswagen (VAG) a dat publicitatii primele imagini ale conceptului Vision E, cel care ne ofera un preview al viitorului SUV.

Skoda Vision E se bazeaza pe noua platforma MEB a VAG si, potrivit celor de la Auto Car, se doreste a fi o alternativa mai ieftina la Tesla Model X.

Conceptul are o lungime de 4,64 metri si o latime de 1,92 metri, fiind sanse mari ca viitorul model de serie sa le preia intocmai.

SUV-ul 100% electric al Skoda ar urma sa isi faca aparitia pe piata in anul 2020, iar CEO-ul companiei promite ca pana in 2025 producatorul ceh va oferi clientilor patru modele electrice, plus o versiune hibrid a modelului Superb.

Vision E va veni cu doua motoare electrice, amplasate pe cele doua punti, care dezvolta o putere insumata de 300 de cai.

M.D. ...citeste mai departe despre "Skoda va lansa un SUV 100% electric" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA trimite o dronă uriașă către Titan. Ce presupune misiunea
NASA a anunțat planurile pentru o misiune care va trimite prima dronă, numită Dragonfly, pentru a explora Titan, cel mai mare satelit al planetei Saturn. Inițiativa vine după succesul dronei...
#Skoda Vision E, #Skoda model electric, #Skoda SUV electric , #Stiri Auto