Taxa auto se schimba! Afla cum

Miercuri, 21 Noiembrie 2012, ora 08:48
4216 citiri
Taxa auto se schimba! Afla cum

Primul ministru Victor Ponta a afirmat, marti, ca fosta taxa auto va fi inlocuita cu o taxa de mediu. Noua taxa de mediu va intra in vigoare doar dupa o consultare in prealabil cu membrii Comisiei Europene, pentru a evita intrarea in infringement.

Raspunzand unei intrebari privind momentul cand va intra in vigoare taxa auto, premierul Victor Ponta a afirmat ca "taxa noua va intra in vigoare cand va fi gata", explicand ca deocamdata un grup de lucru format din producatori si importatori din industria auto lucreaza in vederea gasirii unei noi formule de taxe, o taxa de protectie a mediului.

Taxa auto suspendata. Presedintele a promulgat legea

"Exista un grup de lucru cu producatorii si importatorii si pe baza concluziilor vom avea o taxa de protectie a mediului pe care trebuie sa o avem in vedere. Deocamdata, taxa veche a fost declarata impotriva regulilor europene si banii trebuie dati inapoi. Taxa noua va intra in vigoare cand e gata. (...)Va fi inlocuita cu o taxa de mediu dupa ce avem toate consultarile facute si cu Comisia Europeana ca sa nu mai intram in infrigement", a explicat Victor Ponta.

Acesta a spus ca in prezent Ministerul Finantelor lucreaza pentru o reforma fiscala in anul 2013 si ca mediul de afaceri din Romania solicita in primul rand stabilitate legislativa in plan fiscal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#noua taxa mediu, #taxa auto 2013, #taxa auto 2012, #legislatie taxa auto mediu , #Stiri Auto